Pareri S-Karp Fashion by Mihaela Glavan pantofi de dama de firma.

Uitandu-ne pe forumuri dedicate subiectelor precum: incaltaminte de dama din piele, incaltaminte de firma dama sau pantofi comozi si eleganti de dama am descoperit noua colectie S-Karp Fashion by Mihaela Glavan.

Parerea desprinsa este ca pantofii de dama din colectia S-Karp Fashion by Mihaela Glavan sunt cool, fashion oriented, au un design spectaculos si desigur in niciun caz nu sunt pantofi casual femei ieftini.

5 modele de pantofi, fiecare disponibil în câte trei culori. Alb, verde military , albastru regal , roz și galben muștar.

Pareri forum pantofi dama S KARP by Mihaela Glavan

O microcolecție în care poți găsi atât modele unisex, cât și modele de damă. 

Pantofii creați de designer-ul Mihaela Glăvan pentru S-Karp adoptă un stil non-conformist, fashion, destinat celor care vor să fie conectați cu moda și cu stilul. 

Femeilor care vor să fie cool, actuali, dar care nu vor să renunțe nici la comoditate.

Colecția de pantofi de dama S-Karp Fashion by Mihaela Glăvan înglobează materiale precum pielea naturală și pielea întoarsă, atât la interior, cât și la exterior. 

Dacă vrei și mai multe detalii, află că pielea folosită este box sau nabuk de cea mai bună calitate. 

Alte detalii impresionante este faptul ca talpa pantofilor din micro-colecția S-Karp Fashion by Mihaela Glăvan este din cauciuc natural și este cusută cu ață de bumbac.

S-KARP este primul brand românesc de încălțăminte licențiat de Vibram – lider mondial în producția de tălpi.

Pentru S-KARP, colaborarea cu Mihaela Glavan, cel mai renumit designer de pantofi din Romania, reprezinta concretizarea expresiei perfecte a tendintelor actuale. 

Cei ce la S-KARP au vrut sa demonstreze ca pot crea si alt tip de încâltaminte decat cea de drumetie si credem ca au reusit pe deplin.
MAI POTI CITI