Pareri PONY CAR SHARING inchiriaza o masina direct de pe strada fara contract si garantii.

Inca de la lansarea serviciului PONY CAR SHARING acesta a fost primit cu pareri bune, dovada stand numeroasele comentarii de pe forumuri si grupuile de discutie dedicate.

Pony Car Sharing este un nou serviciu de utilizare in comun a autoturismelor care iti ofera libertate de deplasare si lipsa de griji.

Cu Pony ai flexibilitate maximă în ceea ce privește unde începe închirierea și unde se termină, în interiorul zonei Pony.

Toate călătoriile sunt „doar dus”, nu e cazul să te întorci cu aceeași mașină la punctul de unde ai început închirierea lucru care nu poate decat sa genereze impresii pozitive.

pareri forumuri pony car sharing tarife si oferte bune

Costurile sunt debitate direct din contul bancar sau de pe cardul de credit, fără depozite și garanții suplimentare.

Costul standard pe minut este perfect pentru curse scurte, în interiorul orașului.

Nu trebuie să platești nimic în avans, iar combustibilul și taxele de parcare sunt incluse în tariful de închiriere.

O altă diferență importata si apreciata este și faptul că nu te obligă nimeni să realimentezi la final.

Dupa startul din Cluj-Napoca, cu masini noi Volkswagen up! si smart fortwo, Pony Car Sharing s-a extins si in Bucuresti.

Pony Car Sharing iti pune la dispozitie masini electrice BMW i3, Smart fortwo, Smart forfour si MINI ONE.

Aplicatia mobila (iOS, Android) Pony Car Sharing  iti arata cea mai apropiata masina de tine pe care o poti rezerva.

Deschizi masina tot cu aplicatia mobila si conduci oriunde in zona de acoperire din oras. Cu cat conduci mai mult, cu atat platesti mai putin.

ATENTIE! Nu poți lăsa un alt șofer să conducă un vehicul din flota Pony, nici măcar în cazul în care acesta este și el membru Pony.

Dacă nu respecți această regulă vei plăti o penalizare, iar asigurarea ta nu va fi valabilă.

Alimentarea masinilor cu carburant o poate face orice utilizator cand nivelul combustibilului din rezervor scade sub 25%, iar plata se face cu un card special regasibil in torpedoul fiecarei masini.

Utilizatorii care alimenteaza masinile si care le spala primesc de la Pony Car Sharing minute gratuite de utilizare a serviciului.

Parerea noastra este ca ceea face oferta Pony Car Sharing atractiva, este faptul ca utilizatorii au toate costurile acoperite in taxa de utilizare per minut pentru masina rezervata: asigurare RCA si CASCO, carburant, lichid de parbriz, revizii, anvelope.

Si sa nu uitam... PONY CAR SHARING a lansat 4 tipuri de abonamente lunare, pe alese în functie de cât de mult planuiesti sa conduci.

Fiecare categorie de abonamente iti aduce un procent de discount al tarifelor standard, la care se adauga un numar de unitati bonus.
MAI POTI CITI