Pareri Lived-in Tehnica de VOPSIRE a parului o data la 6 luni update la Ombre si Balayage.

Sa ne facem o parere despre  Lived-in aceasta tehnica de vopsire a parului iubita de vedete la fel de mult cum o iubim si noi, iar unele dintre ele par ca nu se mai satura de ea. 

Daca te tenteaza sa încerci tehnica de vopsire a parului o data la 6 luni, celebritatile sunt cea mai buna sursa de inspiratie.

Acest procedeu special de vopsire a parului este recomandat persoanelor care vor sa-si reimprospateze culoarea parului fara sa treaca pe la salon prea des.

Johnny Ramirez, co-fondatorul si proprietar ul unui salon din Beverly Hills este cel care a inventat terhnica “lived-in color”, de nuantare si suvitarea parului.
pareri  Lived-in vopsirea parului odata la sase luni

Accentele puternice si luminoase, obtinute prin acest procedeu, au ca rezultat o nuanta naturala a parului care trebuie sa fie reimprospatat doar de doua ori pe an. 

Cu ajutorul acestei tehnici de vopsire, nu numai ca vei economisi timp si bani, dar nu iti vei mai expune parul la substante chimice si dure, prea des.

Astfel, daca visezi la o culoare de par care nu are nevoie des de retusuri, tendinta aceasta de vopsire a parului este cea mai utila. 

Lived-in este un update simplu al look-urilor ombre si balayage. Pentru acest efect se amesteca mai multe culori, de blond cenusa si brunet, una langa cealalta.

"Balayage” vine din limba franceza si înseamna „a matura”.

Oricât de ciudat ar suna, traducerea are legatura cu tehnica de vopsire care se realizeaza cu mâna libera, fara folosirea foliei, iar miscarile sunt asemanatoare celor de maturare.Scurt tutorial cum sa vopsesti parul odata la 6 luni in tehnica Lived-in

Astfel, tehnica balayage permite obtinerea unei culori naturale,  în care accentele de lumina discrete sunt în prim-plan, iar efectul final este mult mai natural decât cel al tehnicii ombre.

Stilistul caruia face astfel de procedee trebuie sa stie sa combine perfect nuantele de vopsea.

Procedura necesita insa, peste cinci ore de aplicari repetate, pentru ca nunantele sa fie naturale, fara alte umbre. Insa, merita tot efortul.