ELIZA GEORGESCU si COSMIN NATANTICU nunta unor actori ce imbina muzica comedia si viata

WIKI COSMIN NATANTICU si ELIZA GEORGESCU: un cuplu de oameni artisti ce traiesc la cotele inalte ale muzicii, actoriei si ale iubirii.

Doi "boemi" cei doi isi vor oficializa relatia in luna septembrie a acestui an. Nasii sunt MIHAI BOBONETE si sotia acestuia.

Cine este ELIZA GEORGESCU logodnica si viitoarea sotie a lui "NEA TATICU" asa cum este alintat  COSMIN de colegii de breasla.

ELIZA NATANTICU are varsta de 30 de ani
si este bucuresteanca get beget. Nu degeaba  este admirata pentru silueta sa doar este  absolventa LICEULUI DE ARTA FLORIA CAPSALI sectia coregrafie.

Nunta  ELIZA GEORGESCU si COSMIN NATANTICU imaginea fericirii

A terminat FACULTATEA DE TEATRU a UNIVERSITATII HYPERION. ELIZA a colaborat cu TEATRUL NOTTARA, ODEON dar si cu teatre independente.

Nu a putut sta departe de  alta pasiune a sa si anume muzica. Are si un band numit BAND G.

ELIZA canta orice de la  coveruri internationale pana la stilul burlesque. A cochetat si cu televiziunea.

Ati vazut-o la PRIMA TV in "TRASNITII" in episoade din "LECTII DE VIATA" de la PRO-TV dar si la ANTENA in show-ul DIVERTIS MALL.

In adolescenta se uita la telenovele cu THALIA si asa a ajuns sa  fie interesata de limba spaniola.

Dealtfel fana THALIEI , ELIZA nu si-a imaginat vreodata ca va ajunge sa o cunoasca pe sora THALIEI pe LAURA ZAPATA.

ELIZA a acceptat propunerea nastrusnica a lui COSMIN si s-a prezentat la VOCEA ROMANIEI. I-a cucerit pe jurati care i-au admirat talentul si au complimentat-o.

ELIZA a facut si reclame. Energia si veselia  ELIZEI il implinesc pe COSMIN NATANTICU.

COSMIN in stilul lui a cerut-o in casatorie in GRECIA. O cerere la care ELIZA a raspuns negativ  crezand ca este o gluma.

Mai apoi a spus un DA din toata inima. De cinci ani COSMIN si ELIZA sunt peste tot impreuna. Le plac calatoriile si oamenii.

De pilda cuplul si-a inceput anul la LONDRA unde ELIZA a cantat romanilor. Mereu cu zambetul pe fata ELIZA si COSMIN apar des la emisiunile de televiziune si vorbesc de proiectele lor profesionale.

Suntem convinsi ca nunta cuplului ELIZA si COSMIN va fi una atipica. O nunta fara sarmale sau nu. In orice caz celor doi le vor fi aproape familiie si prietenii.

Mai putin mamele si asta  ii  intristeaza pe ELIZA si pe COSMIN. COSMIN si ELIZA sunt uniti de meseria pe care o practica cu bucurie si profesionalism.

Actrita, cantareata si ocazional model ELIZA GEORGESCU este femeia pe care a asteptat-o COSMIN NATANTICU.

ELIZA si bandul ei sunt prezenti la petreceri , nunti, evenimente private. COSMIN are si el agenda plina.

Programul acesta incarcat nu ii impiedica sa fie unul langa altul. Cum prind zile libere COSMIN si ELIZA pleaca in vacante.

Este o perioada plina pentru COSMIN si ELIZA care se pregatesc pentru cea mai frumoasa zi a vietii lor nunta.

CASA DE PIATRA, dragilor!
MAI POTI CITI