Cashback World pareri amestecate. Iulius Mall nou partener pe baza de vouchere Cashback World.

Despre Cashback World am gasit atat pareri pozitive cat si impresii negative. Insa cum gradul de subiectivitate a comentariilor de pe forumuri si grupuri de fiscutie este mare, e greu sa iti conturzi o opinie bine definita.

Insa ceea ce este cert, este ca faptul ca de curand IULIUS MALL, operatorul unora dintre cele mai mari centre comerciale din România, a devenit cel mai nou partener comercial din Cashback World, oferind avantaje la achiziția gift voucherelor valabile în magazinele prezente în cele cinci mall-uri din portofoliu.

Astfel, comunitatea internațională de shopping Cashback World extinde gama posibilităților de cumpărături pentru membrii săi.

De la sfârșitul lunii iunie 2018, membrii Cashback World Romania pot să primească avantajele atrăgătoare ale comunității de shopping în toate cele patru mari centre comerciale Iulius Mall din Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Suceava și în Palas Mall Iași.

Avantajele Cashback World vin ori de câte ori cumpără gift vouchere Iulius Mall și Palas Mall – direct de la punctele de informare ale centrelor comerciale – primesc 2% Cashback și 1 Shopping Point per cumpărături în valoare de 100 de Euro.

Centrele comerciale moderne și diversificate ale companiei IULIUS oferă tot ce și-ar putea dori un client.

De aceea, cei de la Cashback World România au fost foarte încântați că au reușit să puna la dispoziția membrilor comunitatii de shopping un partener atât de cunoscut.

Comunitatea internațională de shopping Cashback World oferă avantaje atrăgătoare la cumpărături (Cashback și Shopping Points) clienților care doresc să economisească făcând cumpărături cu Cashback Card sau online.

Prin programul Cashback Solutions, Cashback World oferă companiilor un progam de loializare a clienților simplu și inovator, permițându-le să devină parte a acestei comunități de shopping. 

In acest moment, Cashback World are activitati în 47 de țări. 

Peste 9,5 milioane de membri se bucură de avantaje atunci când fac cumpărături la aproximativ 90.000 de parteneri comerciali din întreaga lume.

Despre Cashback World puteți afla mai multe accesand online site-ul  www.cashbackworld.com

Consumatorii romani sunt cel mai mult interesati de Cashback World contact, Cashback World forum si Cashback World Mastercard. Cel putin asa reiese din analiza comentariilor facute.

IULIUS este singurul dezvoltator şi operator de proiecte de tip „mixed-use” din România, cu un portofoliu operaţional care cuprinde peste 260.000 mp de spaţii de retail şi 120.000 mp de spaţii office.

Compania a creat reţeaua naţională IULIUS MALL, cu patru shopping mall-uri regionale (în Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava) şi ansamblul mixt Palas Iaşi.

În prezent, IULIUS dezvoltă proiectul Openville, în proximitatea Iulius Mall Timişoara. 

Acesta reprezintă cel de-al doilea ansamblu de tip „mixed-use” din portofoliul companiei, după Palas Iași. 

Openville by Iulius va fi cel mai mare pol de business, retail și entertainment din vestul României.