BIOGRAFIE concurentii SPORTIVI din „Ultimul trib". Wiki de la Roxana Chiperi la Daniel Chirita

Antena 1 a anuntat cine sunt concurentii din echipa sportivilor de la ULTIMUL TRIB, prilej sa vedem pe scurt care este CV-ul lor biografic, pentru a sti la ce ne putem astepta de la ei.

Biografia Roxana Chiperi. Până la vârsta de 31 de ani, Roxana a cochetat cu cascadoria și cu dansul, dar a făcut performanță în fitness.

În ultimii zece ani, Roxana Chiperi a participat la competiții naționale, dar și internationale. Visul său secret este să poată dansa alături de o școală de samba la Carnavalul de la Rio.

biografii concurenti ultimul trib wiki sportivi de performanta

Biografia Daniel Chiriță. Fost jucătorul la Petrolul și Rapid, este unul dintre membrii tribului de sportivi din Madagascar.

În vârstă de 44 de ani, Chiriță a jucat alături de Naționala României și alături de ”Generația de Aur”. 

În plus, Daniel Chiriță are în prezent și o școală de fotbal la care lucrează alături de aproape 400 de copii.

Biografia Cornelia Condeescu Aceasta concurenta de la Ultimul Trub ste în prezent instructor de fitness, dar și dansatoare.

A câștigat aproape 100 de premii la concursuri, iar meseria sa actuală a purtat-o prin țară ca manager de club sau antrenor. 

Visul Corneliei Condeescu este să poată dechide o sală special amenajată în care să aplice programe speciale pentru copii supraponderali.

Biografia Alex Filip Alex este luptător de kickboxingse. La primul meci al carierei sale, la vârsta de 29 de ani, Alex a intrat direct în SuperKombat și a reușit să dea knock-out-ul anului în Europa.

În plus, Alex filip s-a apucat de karate de la vârsta de 10 ani, a făcut parte din Lotul Național si a ieșit campion național de 7 ori.

Biografia Lola Crudu In vârstă de 31 de ani, Lola este din Chișinău, însă de zece ani locuiește în București. 

Înainte de a se stabili în România, Lola Crudu a lucrat ca dansatoare în Coreea, dar și în Ucraina. 

Dacă ar câștiga marele premiu în ”Ultimul Trib”, dorinta ei cea mai mare este să își aducă părinții să locuiască alături de ea în România.

Biografia Ioana Șulea Aceasta concurenta este cunoscută în lumea sportivă datorită titlurilor obținute la categoria bikini fitness. 

Ioana are peste 20 de medalii obținute, inclusiv titlul de campioană mondială, obținut în 2016 în Santo Domingo, Republica Dominicană, în cadrul Campionatului Mondial de Juniori.

Biografia Mircea Zamfir
In vârstă de 33 de ani, Mircea Zamfir este un alt sportiv român ale cărui rezultate au făcut ca imnul României să fie intonat la Campionatele Europene de gimnastică. 

Mircea Zamfir lucrează acum ca instructor de aerobic și face parte din trupa Aeros, unde este acrobat din anul 2017.
MAI POTI CITI