WIKI NADD HU, vloggerita si prezentatoare ZU TV cum sa fii celebra si apreciata la 20 de ani

Daca ai  implinit 18 ani nu ai cum sa nu o stii. De la  ZU TV unde face cele mai interesante topuri. Fanii o iubesc si cred ca este amuzanta, frumoasa si desigur extrem de COOL.

Fetele vor sa ii stie fiecare miscare. Si e simplu daca ii urmaresti VLOGG-UL. Vorbim de tanara NADD HU pe jumatate asiatica.

A terminat LICEUL DE MUZICA DINU LIPATTI dar nu a dat la CONSERVATORUL DE MUZICA. Modesta sau doar realista NAD HUU spune ca nu avea talent pentru a merge mai departe.

Fana a serialului REBELDE. NADD HU dorea in copilarie sa devina actrita si cantareata. Dar a gasit multe alte lucruri de facut.
biografia nadd hu zu trends

Pasionata de make-up pierdea ore intregi urmarind tutoriale iar acum modul in care se aranjeaza  este  perfect . Asa ii spun fanii.

Gandeste prea mult  sau e altceva cert e frumoasa cu parul  enervant de "super" si nici nu face prea multe sa il mentina asa se declara o persoana anxioasa.

Un an a luat si lectii de canto si a cantat si la pian. Prea mult studiu si-a zis fata si oricum ea este in continua miscare.

Sta inca cu parintii pentru ca sunt prea multe lucruri de care ar trebui sa se ocupe si prefera  sa mai copilareasca.

Are cateva prietene bune dar multa vreme nu prea socializa cu cei din jur. Oricum s-a inteles dintotdeauna mai bine cu baietii.

Sa fie oare fetele invidioase pe lookul exotic al domnisoarei? Pare ca toate ii ies fara eforturi.

Are de partea sa tineretea. E altfel nu are gene false si nici botic de rata iar natura i-a daruit o podoaba capilara ce nu necesita extensii.

Adora sa faca shopping si  asta o face  in magazine. Nu are rabdare sa astepte sa ii fie livrate lucrurile acasa.  Bine pentru  telefoane si ochelari mai face exceptii si comnada de pe net.

Spune despre sine ca merge impotriva curentului . Are un tatuaj fain cum ar zice suratele ei. O vreme era preocupata de lyric-videos.

Se enerveaza repede tinde sa raspunda cu HATE la HATE. E doar nascuta in ZODIA SCORPIONULUI. Si fata simte ca EA e ALTFEL.

Arata mereu ca scoasa din cutie atenta la fiecare detaliu. E naturala si fanele vor sa stie ce produse de machiaj foloseste de la rujuri, sampoane si haine.

Are un simt al umorului sporit face glume proaste uneori dupa spusele ei dar daca razi la ceea ce spune precis vei fi catalogata ca LIKE ME.

In fapt nu ar putea fi prietena cu oameni fara simtul umorului. Ii place sa petreaca  are serialele ei preferate si a calatorit mult de la AUSTRIA, GERMANIA, TURCIA, CHINA, ITALIA si SPANIA.

Adora plajele de la  IBIZA si MARBELA. O zi perfecta pentru NAD HUU incepe clar sub razele mangaietoare ale soarelui, plaja si seara discoteca.

 Are o relatie la distanta cu ROBERT si spune ca pana acum nu au avut probleme pentru ca in perioadele cand se vad fac mai multe chestii decat ar face-o daca ar sta impreuna zilnic.

Indragostita de cand se stie de YOUTUBE asta si-a dorit sa faca. Spune ca are si o multime de ciudatenii sau obsesii. Si cateva ticuri de care se chinuie sa scape.

Il adora pe PAT MALONE. In copilarie facea multe nazbatii. Ba o data si-a pus viata in pericol find la un pas de incec.

Are un frate si viseaza la o familie numeroasa cu multi copii. Este o tanara care gusta din viata. Experimenteaza si priveste viata ca pe o aventura.

Zilele ei nu seamana una cu alta. Mereu intre radio si  munca la vlog nu are astampar. Le adora pe surorrile KARDASHIAN.
nadd hu wiki prezentatoare exotica

In primul rand pe KHLOE si KENDALL. KIM spune ea este ipocrita. NAD HUU a aparut in videoclipuri  ale artistilor de la INNA si NANE.

Un spirit rebel cu multi fani NAD HUU este iubita . De fani. In fapt este genul de persoana pe care ori o adori ori iti dispalce de la bun inceput.

NADD HU este  hotarata. In cativa ani se vede foarte fericita si cu cei dragi alaturi.

Pana atunci NADD HU va asteapta ca de obicei la RADIO ZU si pe vlogul ei. NADD HU e pe VAL.

Cuceritoare in fapt o MARE VISATOARE. Cu credinta puternica ca poti face absolut tot ce vrei.

Asta daca iti doresti. Restul  de ajutor vine din partea UNIVERSULUI.