Sfaturi Cosmetice Sanatoase: Tenul gras, cu Puncte negre si Par foarte subtire care se ingrasa.

Sa raspundem la cateva intrebari legate de cateva probleme cosmetice. Scurt wiki de frumusete si sanatate.

1) Părul meu a devenit foarte subţire și se îngrașă mult prea repede. Ce produse îmi recomandaţi pentru regenerarea firului de păr și care să combată eficient tendinţa de îngrășare a acestuia? 

Extractul natural din scoarţă de arbore de chinină ce se regăsește în Șamponul din gama Herbosophy are efect tonic, fortifiant al rădăcinii firului de păr și acţiune astringentă, reducând tendinţa de îngrășare a acestuia. 

Alcaloizii din scoarţa de chinină îmbunătățesc circulaţia capilară, pielea capului devine mai sănătoasă, astfel că părul va fi regenerat și revitalizat. 

Șamponul conţine și vitamina B complex cu efect fortifiant. Fiind un șampon de uz frecvent, îl poţi folosi ori de câte ori este necesar. 

După aplicarea șamponului și clătire, se aplică Herbosophy balsam cu chinină și vitamina B din aceeași gamă, pe toată lungimea firului de păr, insistând asupra vârfurilor, se lasă să acţioneze trei-cinci minute, apoi se clătește din abundenţă.

Având 96% ingrediente de origine naturala, Samponul si Balsamul Herbosophy cu extract de chinina au actiune fortifianta asupra radacinii firului de par, reusind sa îi redea vitalitatea.

b) Am tenul gras, cu puncte negre în zona bărbiei și a nasului. Care produse cosmetice sunt indicate pentru acest gen de problemă? 

Gama de produse Oxyance are la bază un complex special ce include extracte naturale cu rolul de a crea o barieră împotriva stresului urban (vitamina E, melisă cu efect calmant, iederă cu rol detoxifiant) dar și apă termală din Alpi – bogată în minerale și oligoelemente. 

OXYANCE a creat gama Soothe Sensitive Skin, cu formule speciale ce potrivite pielii sensibile ce asigura starea de bine a tenului în fiecare zi. Bazându-se pe o formula defensiva, produsele con?in apa termala din Alpi, bogata în minerale ?i oligoelemente esen?iale active, binefacatoare pentru piele.

Pentru a deschide porii, folosește Oxyance gel de curăţare, ce purifică și remineralizează epiderma, apoi aplică Oxyance loţiune tonică cu rol de a curăţa în profunzime‚ de a închide porii și de a tonifia. 

Ultimul pas este aplicarea Oxyance cremă pentru ten acneic, cu factor de protecţie UV. 

Această cremă fluidă purifică epiderma, iar mineralele din apa termală din Alpi calmează și conferă tenului un aspect mat.

Uleiurile speciale din Oxyance cremă pentru ten acneic pastreaza integritatea filmului hidrolipidic, pentru a mentine pielea supla si moale
MAI POTI CITI