Potrivit Rezumatului LEGEA IUBIRII este un remake al serialului „La ley del corazón”.

PRO 2 aduce in premiera serialul „Legea iubirii” („Por amar sin ley”) care ii are in distributie pe actorii Ana Brenda Contreras, Julian Gil si David Zepeda.

Acestia revin pe micile ecrane din România cu cea mai noua productie mexicana de succes „Legea iubirii” care conform rezumatului este un remake al serialului columbian din 2016, „La ley del corazón”.

Din rezumat, aflam ca scenariul serialului Legea Iubirii ne prezinta întâmplarile prin care trec, acasa si la serviciu, câtiva avocati dintr-o prestigioasa firma de avocatura.

„Legea iubirii” a avut premiera în Mexic pe data de 12 februarie 2018 și s-a încheiat pe 17 iunie 2018.
rezumatul serialului legea iubirii starneste curiozitatea

Datorită succesului dar și a cererii publicului Mexican, producătorul telenovelei, Jose Alberto Castro, a decis să facă și al doilea sezon din Legea Iubirii care potrivit presei mexicane va avea premiera anul viitor, având în vedere programul încărcat al actorilor care fac parte din distribuție. 

Partenerii Anei Brenda din noul ei proiect sunt Julián Gil şi David Zepeda, iar din distribuţie mai fac parte și Geraldine Bazán, José María Torre, Manuel Balbi, Altair Jarabo şi Sergio Basañez.

Pe actrita mexicana Ana Brenda (varsta 31 de ani) aţi văzut-o pe micile noastre ecrane în „Maricruz”, „Teresa”, „Suflet vândut” şi, pentru o scurtă perioadă, în serialul „Dragoste şi ură” (telenovela în care l-a avut ca partener pe iubitul ei, Iván Sánchez).

Ana Brenda Contreras a decis sa nu se mai ascunda si a publicat pe retelele de socializare poze cu Ivan Sanchez: "Mandra de cel mai bun om din lume. Multumesc pentru tot", a scris vedeta, care s-a pozat la plaja.

Telenovela LEGEA IUBIRII va avea marea premiera pe postul de televiziune PRO 2, din 15 iulie, începând cu ora 19.00.
MAI POTI CITI