Pareri PARFUM DE PAR Herra Protecting Hair Perfume. Raport Pret Calitate foarte bun.

Inainte de ne face o parere despre parfumurile de par HERRA trebuie sa aflati ca Herra Hair Protecting Perfume sunt produse în Marea Britanie doar din ingrediente naturale.

Mai mult, parfumurile Herra au fost special concepute pentru a proteja parul de razele UV si poluare, hidratându-l si învaluindu-l într-un parfum captivant pe tot parcursul zilei.

Herra Hair Perfume este un concept nou de brand in industria ingrijirii parului, un produs de protectie zilnica, cu un parfum captivant care se imbina armonios cu propriul parfum.

Parfumurile Herra sunt disponibile într-o gamă de 7 arome fabuloase: Signature, Oud Intense, Oud Inspired, Wild Wood, Scarlet Rose, Arabia şi Oriental Velvet.

pareri forumuri parfum de par herra pret calitate bun

Create pentru a sublinia personalitatea purtătoarei și a-i oferi o marcă personală, formulele Herra au la bază ingrediente prețioase ca ambra, moscul sau oudul și se remarcă datorită unor combinaţii de note de vârf rafinate cu note de bază delicate. 

Ca şi gramaj, parfumurile Herra se găsesc în sticluţe de 10 ml, 50 ml şi seturi cadou, iar preţurile pornesc de la 49 lei. 

Ceea ce nu poate decat sa ne faca o parere pozitiva, mai ales ca preturile nu sunt foarte diferite fata de cele din UK.

Parfumurile de par Herra pot fi folosite în orice moment al zilei, atât acasa sau la birou, cât si la sala sau în calatorii, fiind produsele ideale de finisare a parului. 

Parfumul de par Herra se aplica pe parul uscat prin 2-3 pulverizari de la o distanta de 20 cm, dupa coafare, si se pot reaplica pe tot parcursul zilei. 

De remarcat ca parfumurile de par Herra NUu incarca parul! 

Folosite între spalari, parfumurile Herra functioneaza ca un scut real împotriva stresului de orice fel la care este supus parul, mentinându-l parfumat pentru mai multa vreme. 

Parfumurile protectoare pentru par Herra pot fi comandate online direct din site-ul www.herraperfume.ro accesand butonul MAGAZIN ONLINE din partea de sus a paginii. Pentru comenzile ce depasesc valoarea  de 100 lei livrarea se face GRATUIT.

Mentionat de beauty editori din întreaga lume în reviste de profil, HERRA este unul dintre brand-urile apreciate pozitiv si care au cea mai rapida ascensiune din industria luxului si a produselor de îngrijire a parului la nivel mondial, fiind disponibil în acest moment în peste 25 de tari.
MAI POTI CITI