Pareri Galvanic Spa pentru Par & Scalp. Tratament cosmetic pentru femei si barbati.

Sa ne facem o parere despre tratamentul Galvanic Spa pentru Par & Scalp sănătos. 

Acest tratament cosmetic de 5 minute este bazat pe curentul galvanic, care se concentrează pe tratarea problemelor scalpului, unul dintre cel mai importante aspecte care trebuie luate în considerare atunci când ne confruntăm cu căderea părului din cauza diferitelor probleme ale scalpului ca mătreața și scalp uscat.

Tratamentul Galvanic Spa pentru Par & Scalp conține ingrediente extrem de eficiente din uleiuri esențiale, care sunt substanțe nutritive necesare pentru creșterea părului

pareri forum Galvanic Spa pentru Par si Scalp
Curentul galvanic, utilizat astazi in cosmetica cu scopul de a facilita transportul ingredientelor benefice in piele, a fost folosit pentru prima data in 1791 de catre Luigi Galvani. 

Tratamentul special conceput Galvanic Spa, vă conferă puterea de a menţine un aspect întinerit al pielii prin ţintirea îmbătrânirii direct de la surse.

Tratamentele galvanice vă fac pielea să fie foarte receptivă la anumite ingrediente anti-îmbătrânire.

S-a demonstrat, pe baza studiilor clinice, faptul că tratamentele de cinci minute cu un aparat cu curent galvanic pot îmbunătăţi furnizarea ingredientelor esenţiale timp de până la 24 de ore.

Tratament galvanic + ingrediente anti-îmbătrânire = absorbţie mai eficientă

Pentru cine este indicat tratamentul Galvanic Spa pentru Par & Scalp
  • Femeile al caror par este subtiat datorita perioadei de sarcina, a menopauzei, a stresului, a dietei, a agresiunilor chimice (permanent sau vopsiri) sau a geneticii.
  • Barbatii care prezinta caderea parului in special datorita geneticii sau varstei. Alti factori agravanti sunt stresul, dieta, matreata si acumularile de grasime din folicul.
  • Barbatii care cauta solutia pentru a incetini procesul de cadere a parului, care doresc sa-si pastreze parul pe care il au si care doresc sa arate la fel de tineri precum se simt.

Ajutand la revitalizarea scalpului pentru o vitalitate maxima a parului, Uleiul de argan folosit impreuna cu Galvanic Spa va ofera tehnologia de ingrijire a parului pentru a putea riposta!

Promoveaza un par sanatos, bogat.

Revitalizeaza si intareste parul.

Imbunatateste disponibilitatea substantelor nutritive si a vitaminelor pentru foliculul firului de par.

Remineralizeaza si hidrateaza parul, imbunatatind volumul si stralucirea.

Galvanic Spa pentru Par & Scalp este un trament cosmetic testat dermatologic impotriva alergiilor.

Contraindicatii Galvanic Spa pentru Par & Scalp
  • Femeile insarcinate sau care alapteaza
  • Persoanele care au un pacemaker sau un dispozitiv similar
  • Persoanele epileptice
  • Persoanele care au sârmă dentară sau un implant de metal
  • Persoanele care au rozacee sau cuperoza
MAI POTI CITI