Pareri APARTAMENTE in REGIM HOTELIER. Avantaje versus Dezavantaje.

Sa incercam sa ne facem o parere despre apartamentele in regim hotelier, alternativa privind cazarea, fata de clasica varianta de camera la hotel.

In ultimul au apărut pe piaţă ospitalitatii tot felul de alternative pivind cazarea, faţă de clasica variantă de cameră la hotel. 

Poate fi vorba spre exemplu de cazarea în regim hotelier, care presupune închirierea unui apartament sau a unei garsoniere, cu toate dotările şi confortul unei locuinţe, dar cu servicii şi din sfera hotelieră. 

Un fel de combinaţie între condiţiile căminelor şi camerele de hotel reprezintă pentru mulţi o alegere mai bună decât orice altceva.

pareri opinii apartamente in regim hotelier preturi accesibile

Hotelurile situate in centru sunt scumpe, mai ales cele moderne si luxoase.

Ei bine, cazarea in regim hotelier este accesibila bugetelor normale, intrucat nu trebuie sa scoti prea multi bani din buzunar pentru acest serviciu de cazare, pentru ca nu necesita costuri sumplimentare.

Parerea majoritara este ca avantajele unei cazarii in apartamente in regim hotelier sunt multiple. 

Apartamentele in regim hotelier reprezinta optiunea ideala pentru grupurile de mai multe persoane, intrucat nu intereseaza pe nimeni cati oameni se vor caza intr-un apartament. 

Mai ales dacă vei călători cu un grup de prieteni şi vă cazaţi cu toţii într-un apartament, costurile se divid. Ajungi la final să plăteşti mai puţin, pentru mai mult confort. 

Astfel de locaţii de cazare dispun de regulă de tot ceea ce este necesar într-o locuinţă, de la electrocasnice la mobilă şi tot felul de accesorii şi dotări. 

O experienţă mai autentică, care te introduce direct în stilul de viaţă al localnicilor este şi şansa de a avea costuri de cazare mai echilibrate.
Un alt element referitor la economie, este faptul ca pentru un numar mai mare de nopti de cazare intr-un apartament in regim hotelier exista posibilitatea de negociere.

Acest lucru nu poate forma obiectul discutiei la receptia unui hotel, intrucat este binecunoscut faptul ca fiecare noapte are un pret fix.

Sistemul hotelier este unul rigid, spre deosebire de cel al cazarii in apartamente in regim hotelier, care este unul extrem de flexibil.

Si ca parerea sa fie completa, nu uitati ca principiul dupa care functioneaza sistemul de inchiriere in regim hotelier impune dotarea ca la carte a oricarui tip de spatiu.