Pareri 7th Heaven masti Romania. Opinii pro si contra.

Inainte de a ne face o parere despre mastile 7th Heaven va spunem ca aceasta este noua denumire a brandului Montagne Jeunesse, o companie cosmetica care are o traditie de peste 30 de ani in realizarea mastilor faciale cu ingrediente naturale.

Ca si fapt divers, in lume, o masca 7th Heaven este vanduta la fiecare 2 secunde. 

7th Heaven produce, de asemenea, masti de picioare (racoritoare si reconfortante), masca anticelulitica de corp si masti pentru barbati.

In 2016, masca 7th Heaven exfolianta cu carbune a adus acasa aurul de la Premiile Pure Beauty, eveniment gazduit de hotelul Savoy din Londra. 
pareri pro si contra masti 7th heaven romania

Masca cu cărbune și coajă de nucă, special conceputa pentru detoxifiere ajută la curățarea profundă a porilor și la îndepărtarea celulelor de piele moartă.

Mastile 7th Heaven se gasesc de cumparat in hipermarketurile/supermarketurile: Carrefour, Carrefour Express, Cora, Auchan, Real, Mega Image, si desigur si online.

Pe eMAG gasiti o selectie buna de masti 7th Heaven. (VEZI AICI)

Gama de masti 7th Heaven cuprinde:

- masti de fata (curatare, hidratare, tonifiere&detoxifiere)

- masti picioare (racoritoare si reconfortante)

- masca de corp(masca anticelulitica)

- masti barbati(curatare, detoxifiere, exfoliante)

Parerile consumatorilor despre mastile 7th Heaven sunt desigur pro si contra. Unele opinii legate de mastile 7th Heaven sunt pur subiective, altele pur analitice.

Insa per ansamblu parerile despre mastile cosmetice 7th Heaven sunt pozitive, si exprima increderea si multumirea celor care le-au folosit si le utilizeaza in continuare.

Foarte apreciate sunt masca textila cu aloe vera ideala atunci când avem zile obositoare si pielea are nevoie de tonifiere, masca Blemish atunci când simtim ca tenul ni se încarca si masca Very Berry pentru rasfat,.

Si nu in ultimul rand o parere buna face si Masca de fata cu Argan care contine ulei de argan marocan si o serie de antioxidanti bogati in Acai. Acest Duo de eficienta isi uneste fortele si curata in profunzime porii lasand o impresie pozitiva.

Voi ati incercat pana acum mastile 7th Heaven?

Daca nu ati facut-o pana acum, va sfatuim sa testati oricare dintre mastile existente pe piata, va veti indragosti si veti astepta cu nerabdare momentul in care veti aplica o noua masca 7th Heaven.
MAI POTI CITI