Maria Costeschi biografia de la Teatru la Roberta din "Baieti de Oras"

Iata ca se poate. Actrita de teatru Maria Costeschi isi trece in biografia profesionala un rol intr-unul din cele mai urmarite seriale de umor din Romania si anume "Baieti de oras".

Telespectatorii Antena 1 vor face cunostinta cu un nou personaj, Roberta, rol interpretat de actrita Maria Costeschi care vine sa intregeasca echipa "Baieti de oras", niste oameni foarte talentați, care își iubesc cu adevărat meseria.

Roberta este un personaj plin de originalitate, o surpriză din toate punctele de vedere.

Pentru Maria Costeschi a fost o onoare sa intre in echipa "Baieti de oras" încă de la început. De la prima probă data și până când a lucrat propriu-zis, Maria a încercat să dea tot ce e mai bun din ea. 
biografie wiki maria costeschi roberta baieti de oras

Tot timpul petrecut cu echipa "Baieti de oras" au făcut-o să se simta parte dintr-o mare familie în care a fost primită și acceptată foarte repede. 

Maria Costeschi crede că personajul Roberta e ca o gură de aer proaspăt şi cred că este genul de femeie de care este nevoie acum, pe parcursul noilor evenimente.

Cel de-al treilea sezon ”Băieți de oraș” vine cu foarte mult umor și un scenariu autentic ce parodiază personaje și situații cât se poate de actuale.

Comedie la cote maxime, asta îşi propun Mihai Bendeac şi colegii săi din ”Băieți de oraș” în cel mai nou sezon al serialului, care are premiera duminică 3 iunie seară, de la 22:00, la Antena 1, invitând totodată telespectatorii să se transpună în situaţii dintre cele mai haioase, alături de ei.