IMPRESII Restaurant GARGANTUA KSLF Bucuresti. Meniu semnat chef Lucian Hotoran.

Putem spune, fara sa gresim, ca impresia noastra este ca Restaurantul Gargantua Kiseleff se poate incadra perfect in galeria celor mai hot locuri din Bucuresti.

In spiritul mereu inmiscare al gastronomiei internaționale, colecția de vară a restaurantelor Gargantua s-a lansat în inima orașului București, #KSLF fiind o gazdă perfectă pentru prieteni și parteneri, care au fost provocați și surprinși cu noi combinații și arome.

Noul meniu al Restaurantului Gargantua Kiseleff respectă aceeași linie culinară rafinată, cu accente îndrăznețe și mix-uri neașteptate și pune accent pe preparatele meditareneene și asiatice, dar include și cele mai cool aperitive internaționale ale momentului, alături de deserturi fine de casă și o selecție de vinuri premium din țări cu tradiție.

impresii clienti restaurant Gargantua Kiseleff

Decorul este spectaculos, cald și minimalist, fiind un mix de nuanțe puternice, combinații de tapițerii și țesături diferite, detalii geometrice, lemn și lumini subtile.
Gargantua Kiseleff este un spatiu în care oamenii impartasesc lucruri si experiente. Atractia vine din combinatia între mâncarea gustoasa, preparatele surpriza, locul extrem de rafinat dar si prietenos.

Conceptul Gargantua pornește de la ideea de a savura frânturi din gastronomia lumii, în 4 restaurante diferite, într-o atmosferă relaxantă și unică.

Iar noul meniu sub semnătura lui Chef Lucian Hotoran înseamnă, de fapt, o modalitate creativă de a combina ingrediente din diferite zone geografice și culturi, de a le potența.

Proprietarii Restaurantului Gargantua Kiseleff doresc să le arăte clienților cât de importanți sunt pentru ei si de aceea au recreat câteva dintre felurile care i-au făcut celebri și au introdus crâmpeie din gastronomia internațională special alese pentru a-i face pe cei care le trec pragul să se simtă ca în Singapore sau New York.

Cu 100 de locuri la interior şi cu alte 60 pe terasă, Restaurantul Gargantua Kiseleff este locul perfect pentru petreceri și reuniuni cu prietenii.
pareri meniu restaurant gargantua kslf

Care este parerea clientilor Restaurantului Gargantua Kiseleff (media review-urilor de pe principalele forumuri si grupuri de discutie):
 1. Servicii - 8.8
 2. Locatie - 8,8
 3. Curatenie - 9,0
 4. Pet-friendly - 8.8
 5. Confort - 8,7
 6. Meniu - 7,9
 7. Facilitati - 8,4
 8. Personal - 8,7
 9. Raport calitate / pret - 8,0
 10. Securitate - 8.2
 11. Locuri de parcare - 7,7
MAI POTI CITI