BAFF.ro online pareri pozitive de la OJA Semipermanenta la Manichiura Clasica.

Sa ne facem o parare despre Baff.ro, un magazin online profesional specializat in solutii de unghii si distribuitorul exclusiv in intreaga lume al Colectiei de lacuri permanente si al Sistemului de gel de PureLuxe.

Viziunea Baff.ro este de a oferi un amestec unic de ingrijire si produse cosmetice pentru fiecare femeie din lume, adaptate la frumusetea ta exclusiva.

Cei de la Baff au dezvoltat colectiile lor rafinate în parteneriat cu mari furnizori cu experienta in industria de arta a unghiilor din mai mult state membre ale Uniunii Europene: Germania, Polonia si Grecia.
baff.ro pareri manichiura kit oja semipermanenta la oferta

Manichiura cu ojă semipermanentă a fost inventată pentru femeia modernă, mereu contra-cronometru, dar preocupată de îngrijirea și înfrumusețarea unghiilor sale.

Se aseamănă cu oja clasică, însă are o textură mult mai rezistentă și își păstrează proprietățile indiferent de modul în care îți folosești mâinile.

In plus, manichiura semipermanentă se potrivește oricărui tip de unghie, indiferent de forma ei (pătrate, ovale, migdală, rotunde) sau mărime și nu afectează sănătatea acestora.

Avantajele nenumarate pe care manichiura semipermanenta le ofera fata de un lac de unghii obisnuit, aduce manichiura cu oja semipermanenta în topul preferintelor tuturor doamnelor. 

Noile oje semipermanente din colectia PureLUXE sunt o combinatie perfecta si exclusivista de culori cu nuante formulate pentru a maximiza aspectul pigmentilor, gradul de acoperire si performanta acestora.

Este evident ca impreuna cu inginerii si expertii  lor chimisti, cei de la Baff.ro se concentreaza in fiecare zi sa ofere solutii si produse noi pentru tratamentul si arta unghiilor, printre care: palete de culori sofisticate si superbe, lacuri semipermanente (Gel Nail Polish), straturi de baza delicate (Base Coat) si protectii cu stralucire uimitoare (Top Coat).

Manichiura semipermanentă se pretează oricărui tip de unghie, indiferent de mărime sau formă, datorită faptului că poate fi realizată cu orice culoare și nu necesită îngroșarea unghiilor cu gel.

Oja semipermanentă își păstrează intensitatea și rămâne intactă aproximativ 2-3 săptămâni, chiar dacă gătești, speli vase sau faci curățenie. Nu-i așa că este grozav să stai fără stresul că ți-ar putea sări oja de pe unghii chiar în timp ce te pregătești pentru o întâlnire importantă?

Acest tip de ojă nu afectează sănătatea unghiilor, dimpotrivă, este recomandat femeilor care au unghii casante sau exfoliate, deoarece le protejează și le întărește. 

De asemenea, baza pentru unghii îmbunătățită cu vitamina A este hrănitoare și contribuie la fortifierea acestora.
Cum se aplica corect Oja Semipermanenta PureLUXE

Oja Base Coat PureLUXE are o stralucirea elegant, ca de cristal, cu sclipiri profunde, care te face sa iti pierzi capul în fata manichiurii creeate cu aceast lac de unnghii semipermanent.

Partea frumoasa este ca unghiile au acelasi aspect si dupa ce speli vasele sau pâna te hotarasti sa schimbi culoarea. Oja Base Coat PureLUXE nu crapa, nu se matuieste, nu se zgârie, nu isi pierde luciul si stralucirea din prima zi, orice ai face.

Si un ultim sfat legat de manihciura cu oja semipermanenta! Pentru a evita cazurile în care culoarea ojei este în completa discordanta cu stilul vestimentar abordat sau cromatica hainelor, atunci când alegi oja semipermanenta mizeaza pe culori neutre sau clasice, precum: negru, nude, rosu, ciocolatiu sau gri închis.