REZUMAT Pasiune si Speranta, nou Serial Italian la Prima TV.

Prima TV le face o nouă surpriză telespectatorilor săi. Un nou serial italian, Pasiune și speranță, a inceput sa fie difuzat începând cu 3 mai, de la ora 16.00, la Prima TV

Pasiune si speranta va aduce parfumul anilor 50 pe micile ecrane. „Pasiune și speranță” (în original „Furore – Il vento della speranza”), care îi are în distribuţie pe Giuliana De Sio, Francesco Testi, Massimiliano Morra, Elena Russo, Cosima Coppola, Stefano Dionisi, Ángela Molina, Adua Del Vesco şi Alessandra Martines.

Scurt rezumat Pasiune si Speranta

După pierderea, ce n-a putut fi evitată, a unuia dintre frații lui, Vito, cel mai mare dintre copiii familiei Licata, decide să se mute într-un oraș bogat din Liguria împreună cu mama, cu sora și cu fratele său.
REZUMAT Serial Pasiune si Speranta toate episoadele

Principala dorință a lui Vito și a fratelui său, Saruzzo, este aceea de a-și găsi câte un loc de muncă pentru a le putea asigura un trai decent mamei și micuței Rosa, sora lor. 

Aceștia reușesc să își găsească de lucru la cel mai important constructor din noul oraș, comandantul Schivo, un om lipsit de scrupule. 

Deși sunt prost plătiți pentru munca la care sunt supuși, Vito nu renunță și este dispus să asigure, cu orice preț, traiul decent pentru familia lui. 

Nu același lucru se poate spune și despre Saruzzo, care se va revolta, motiv pentru care cei doi frați vor intra în conflict.

Bineînțeles că și iubirea constituie un motiv de intrigă în povestea noului serial italian, relațiile contrastante de dragoste al celor doi frați fiind, de asemenea, un nou motiv de conflict între cei doi.

Întreaga acțiune se petrece pe străzile celui mai rău famat cartier din Liguria unde se vor naște pasiuni irezistibile, gelozii și răzbunări crude. 

Pasiune și speranță este un serial despre căutarea unei noi vieți, mai bune, într-o lume total necunoscută. 

Actori Distributie Pasiune si speranta
  • Concetta Pipitone-Patanè/Chiara Maglio - Cosima Coppola
  • Vito Licata - Francesco Testi
  • Saro "Saruzzo" Licata - Massimiliano Morra
  • Irma Voglino - Giuliana De Sio
  • Sofia Fiore vedova Schivo - Elena Russo
  • Rino Schivo - Stefano Dionisi
  • Marisella Fiore - Adua Del Vesco
  • Crocifissa Patanè vedova Licata - Ángela Molina
  • Rosa Licata - Aurora Giovinazzo
  • Giuseppina Fiore - Clotilde EspositoTrailer PASIUNE SI SPERANTA sezonul 2

„Pasiune și speranță” (în original „Furore – Il vento della speranza”) are 14 episoade. Primul sezon a avut 6 si a fost difuzat în 2014. 

Cel de-al doilea sezon  „Pasiune și speranță”  a avut 8 episoade si a fost transmis anul acesta, ultimul episod al serialului putând fi urmarit la postul Canale 5 pe 8 aprilie 2018.

Actrita Adua Del Vesco (23 de ani), cea care o joaca pe Marisella Fiore, o tânara care îl doreste pe Vito, este în realitate iubita actorului Gabriel Garko, protagonistul serialului „Onoare si respect” de la TVR 2.

Urmăriți toate episoadele „Pasiune și speranță”  începând  de la ora 16.00, la Prima TV.