Rezumat Blestemul meu iubit toate episoadele la Pro 2 de vineri pana duminica.

PRO 2 aduce pe micile ecrane inca o premiera. Astfel de vineri pana duminica postul va difuza toate episoadele telenovelei „Blestemul meu iubit”. In varianta originala telenovela Mi adorable maldición (Blestemul meu iubit) are 121 de episoade.

Mi adorable maldición este o telenovela mexicană produsă de Ignacio Sada. Este o adaptare a povestii columbiene, scrisă de Julio Jiménez, intitulată Lola Calamidades.

Seria este adaptată pentru televiziune de Gabriela Ortigoza și regizată de Sandra Schiffner, Eduardo Said și Martha Montufar. 

A avut premiera in Mexic pe 23 ianuarie 2017 și sa încheiat la 9 iulie 2017.

Rezumat Blestemul meu iubit 

Telenovela mexicana marca Televisa „Blestemul meu iubit” spune povestea Aurorei (Renata Notni), o tânără, care, atunci când s-a născut, moaşa ei, Macrina (Socorro Bonilla), a răspândit zvonul că este blestemată, deoarece mama ei a murit la naştere iar pe buric are un semn care aduce a craniu.

Rezumatul telenovela Blestemul meu iubit pro 2

Cu toate acestea, frumoasa protagonistă începe o poveste de dragoste cu Rodrigo (Pablo Lyle), un băiat in varsta de 15 ani dintr-o familie înstărită cu care se cunoaşte din copilărie.

Când tatăl său Anselmo (Ignacio Guadalupe) moare Xochitl (Catalina López) o determină pe Aurora să se distanțeze de Rodrigo timp de șase ani, aceasta mergand să trăiască în Mexico City cu matusa ei Brigida (Paty Diaz), o femeie extrem de plin de ură

Insa povestea lor de dragoste va dărâma orice mit că fata este blestemată si ca este o creatura malefica si periculoasa.

Pentru Aurora și Rodrigo, nimic nu este mai puternic decât flacăra iubirii care, din copilărie, a ramas la fel, mai ales că cea mai puternică vrajă este dragostea.

Blestemul meu iubit ii are in rolurile principale pe actorii: 
  • Renata Notni ca Aurora Sánchez,
  • Pablo Lyle ca Rodrigo Villavicencio, 
  • Laura Carmine ca Mónica Solana, 
  • Roberto Blandón ca Severo Trujillo, 
  • José Carlos Ruiz ca Ponciano Juárez, 
  • Patricia Navidad ca Apolonia Ortega 
  • Maya Mishalska ca Elsa Solana.


Trailer Blestemul meu iubit

Renata Notni a debutat în cinematografie in 2016 la varsta de 10 ani in teleovela Código Postal

Incepand de atunci, Renata Notni  a avut roluri în opt telenovele, inclusiv Mar de amor și Amorcito Corazón.