Pareri Savini Due mobilier de baie, o noua "vedeta" pe piata de profil. Catalog Online.

Sa incercam sa ne facem o parere despre Savinidue, o companie producatoare de mobilier de baie si capace pentru vasul de toaleta, care in cursul anilor a crescut si s-a dezvoltat, marindu-si gama de produse, oferind clientilor un sortiment vast si detaliat, de la mobilier din lemn masiv la mobilier modern vopsit, precum si o gama diversificata de capace wc din MDF.

Caracterizata de o prezenta extinsa pe pietele europene, in acest moment Savini Due, cel mai mare producator de mobilier de baie din Romania, isi vinde produsele in Italia, Austria, Bulgaria, Grecia, Cehia, Romania, Ungaria, Germania si Ucraina.

Desigur, nu va puteti face o parere fara sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, disponibile in catalogul online Savini Due, aici.

Dezvoltata in ultimii 10 ani, astazi compania Savini Due reprezinta o realitate solida in orasul Sebes din Romania, aflat din punct de vedere georgrafic la putini kilometri de orasele Alba Iulia si Sibiu.pareri forum savini due mobilier de baie o super oferta

In toti acesti ani s-a creat o insemnata experienta si profesionalitate in domeniu, reusindu-se transpunerea imediata in realitate a necesitatilor de amenajare a unui spatiu care a devenit tot mai important in interiorul unei case. 

Confirmarea profesionalismului SaviniDue si a grijii pentru oameni si mediul inconjurator a venit o data cu certificarile si standardele internationale pe care Savinidue le-a obtinut in decursul timpului.

Inovatia, respectul pentru mediul inconjurator si atentia acordata cerintelor clientilor sunt pentru Savinidue un stimul constant pentru dezvotarea si imbunatatirea productiei.

Atentia acordata designului insotita de un bun raport calitate pret, au evidentiat dintotdeauna activitatea Savinidue. 

Acum colectiile Savinidue imbratiseaza stiluri diferite: clasic, modern si contemporan.

Am analizat cateva opinii ale consumatorilor referitoare la produsele Savinidue si care este distributia lor din punct de vedere a analizei de sentiment.

SaviniDue parerea consumatorilor extrasa din comentariile de pe forumuri si din social media:

1. Pareri pozitive: 2,4

2. Pareri negative: 1,7

3. Pareri neutre: 0,9

Se observa ca in general clientii apreciaza produsele comercializate de firma Savini Due.