Pareri pozitive Concurs Iaurt Grecesc Olympus cu Vacante in Grecia.

OLYMPUS organizeaza un concurs in care puteti castiga vacante super in Grecia in cadrul promotiei "Castiga o vara de neuitat", oferta care are loc in perioada 1 mai - 5 iunie 2018.

Sa ne facem asadar o parere despre acest concurs, care are parte de opinii pozitive din partea consumatorilor.

Premiile oferite de iaurtul grcesc Olympus sunt urmatoarele:
  • 50 masti de snorkeling Easy breath
  • 20 de aparate foto digitale Nikon Coolpix waterproof w100
  • 2 premii in valoare de 1200 euro fiecare sub forma de voucher de calatorie in Grecia, care pot fi folosite pana la finalul anului 2018
pareri concurs iaurt grecesc olympus vacante in grecia

Castigatorii concursului Olympus vor fi desemnati prin tragere la sorti.

Produsele Olympus participante la concursul "Castiga o vara de neuitat" sunt iauturile grecesti in urmatoarele versiuni:
  • ambalajele de 150 grame de 0%, 2%, 10% 
  • ambalaje de 350 grame 2% sau 10%, 
  • ambalajele de 900 grame 2% sau 10%, 
  • inclusiv cele 5 sortimente de iaurt cu mixuri la 125 grame

Intrarea in concurs se face baza bonului fiscal care are pe el cel putin un produs din categoria iaurt grecesc, online pe site-ul www.iaurtgrecesc.ro/concurs, unde va trebui sa introduceti urmatoarele informatii: nume, prenume, email, telefon, adresa, magazin si numarul bonului fiscal.

In data de 8 iunie 2018 va avea loc tragerea la sorti pentru acordarea premiilor oferite in cadrul concursului "Castiga o vara de neuitat!".

Premiile de la concursul Olympus oferite sunt in numar de 72.

Numele castigatorilor vor fi publicate intr-un document pdf, care poate fi vizualizat si descarcat in pagina online a concursului.

In cazul in care castigatorii nu au putut fi contactati sau nu pot face dovada bonului fiscal premiile vor fi date persoanelor imediat urmatoare.

Nutritionistii recomanda sa consumi iaurt grecesc combinat cu miere si fructe pentru o gustare excelenta, mai ales ca este bine sa-l servesti intr-o forma cat mai naturala, sau poate fi baza perfecta pentru un desert delicios, cum ar fi un smoothie sau iaurt grecesc cu fructe.

Olympus a fost ales printre cele mai puternice branduri din Romania la categoria lactate, in cadrul Premiilor Superbrands Romania 2017.

Superbrands reprezinta un instrument de referinta pentru potentialul Romaniei, precum si pentru un public interesat de o piata si un stil de viata dominate de criterii precum calitatea, distinctia si reputatia.