Pareri PowerPro Aqua 3 în 1 aspirator vertical primit pe forumuri cu opinii pozitive.

Sa ne facem o parere despre aspiratorul vertical Philips PowerPro Aqua FC6401/01 un aspirator cu o capacitate de 0.2 l si autonomie 40 minute

Noul aspirator vertical fara fir PowerPro Aqua de la Philips este un aspirator puternic care are si o binevenita capacitate de curatare umeda.

Consumatorii au apreciat in mod pozitiv Philips PowerPro Aqua FC6401 acest  fiind considerat a fi un aspirator mic detasabil ce poate fi utilizat la o gramada de lucruri – in colturi, pe canapea, pe blatul din bucatarie.

Mopul aspiratorului  Philips PowerPro Aqua FC6401 are un dozaj bun de apa, ceea ce ajuta mai ales pe suprafetele sensibile, pe care raman urme usor.

pareri forumuri Philips PowerPro Aqua aspirator 3 in 1

Tehnologia PowerCyclone asigura rezultate superioare de aspirare într-o singura miscare. Aerul intra rapid în PowerCyclone si este accelerat prin trecerea curbata de aer, pentru a separa în mod eficient praful de aer.

Capul de aspirare turbo TriActive asigura cea mai buna performanta de curatare pe suprafete dure si covoare.

Peria motorizata si fluxul de aer optimizat colecteaza toate impuritatile si scamele intr-o singura miscare.

Filtrul lavabil cu 3 straturi poate capta peste 90 % din alergeni, cum ar fi polenul, parul de animale si praful, pentru un aer curat. (VERIFICA AICI PRETURILE!)Reclama Aspirator PowerPro Aqua 3 în 1 de la Philips

In concluzie, parerea noastra este ca aspiratoarele din gama PowerPro Aqua 3 în 1 sunt perfecte pentru curatarea rapida a apartamentului, fara a fi necesar sa mai folosesti multe echipamente diferite (aspirator clasic, mop, etc.) sau sa te chinui sa le pui inapoi la locul lor dupa ce ai terminat treaba.

Singurele puncte negative fiind cele legate de faptul ca uneori nu ajunge in zonele greu accesibile inguste, bateria nu este suficienta pentru apartamente mari iar rezervorul rezervorul mizerie se umple rapid