Pareri MICHELIN Primacy 4: nivel foarte mare de aderenta pe teren umed si durata de viata mai mare decat cea medie.

Parerea cunoscatorilor in domeniu este ca noua gama de anvelope Michelin Primacy 4 raspunde nevoii de a performa la un nivel inalt, chiar si atunci cand ajunge la limita de uzura admisa, adica performanta de lunga durata.

Noua anvelopa Michelin Primacy 4 reprezinta o demonstratie concreta a strategiei Grupului Michelin: consumatorii trebuie sa poata conduce in siguranta, de-alungul intregii durate de viata a anvelopei, pana la limita indicatorului de uzura de 1,6 mm.

Lucru apreciat de consumatorii, care din punct de vedere a analizei de sentiment a opiniilor legate de anvelopa Michelin Primacy 4 exprima Surpriza si Multumire.

Revenind, datorita unui nou design de profil realizat pentru siguranta crescuta, anvelopa MICHELIN Primacy 4 isi mentine un nivel optim de evacuare al apei, si cand vorbim de anvelope rulate. Noul profil ofera +22% spatiu pentru a evacua mai multa apa.
pareri noua MICHELIN Primacy 4 forum anvelope

Noul cauciuc de inalta performanta Michelin Primacy 4 este o referinta in materie de siguranta, care combina tehnologia si siguranta cu o durata de viata mai mare decat cea medie.

Noua anvelopa Michelin Primacy 4 simplifica si citirea nivelului de uzura.

Astfel, suplimentar fata de prezenta indicatorilor traditionali de uzura pe umarul anvelopei, aceasta are si indicatori in partea inferioara a canelurilor .

Aceste doua metode permit utilizatorilor sa identifice rapid si simplu momentul optim de schimbare a anvelopei. 

Noul model de anvelope din gama Primacy promite, de asemenea, sa dureze mai mult decat concurentii sai: o medie de 18.000 de kilometri mai lunga, conform testelor efectuate de Dekra la solicitarea lui Michelin. 

De asemenea, producatorul garanteaza o performanta maxima din anvelopa, pana la adancimea minima a benzii de rulare de 1,6 mm.

Datorita utilizarii elastomerilor de ultima generatie, Michelin Primacy 4 ofera un nivel foarte mare de aderenta pe teren umed, de la primul la ultimul kilometru, fara a compromite longevitatea.

Pentru a atinge acest nivel de aderenta, modelul benzii de rulare a fost optimizat: are un design nou care dezvaluie caneluri mai patrunse si mai putin conice, pentru a ajuta la imbunatatirea degajarii apei, chiar si atunci cand pneul este rulat.

Prin urmare, atat atunci cand este noua si cat si atunci cand este uzata, Michelin Primacy 4 ofera un nivel excelent de performanta in franarea pe drumuri ude. (VERIFICA AICI PRETURILE!)

Astfel, pentru dimensiunea 205/55 R16 91 V, in comparatie cu alte cinci marci premium, noile anvelope de vara Michelin Primacy 4, franeaza in medie cu 0.9 m mai scurt, iar cand este uzata (uzat inseamna o adancime de 2 mm), Michelin Primacy 4 franeaza cu 2,8 m mai scurt decat media anvelopelor concurente, teste efectuate de catre organizatia independenta TüV SüD.