Pareri MemoPlus Energizer de la Walmark supliment natural pentru memorie si concentrare.

Sa ne facem o parere despre MemoPlus Energizer de la Walmark un supliment alimentar caere conform informatiilor disponibile in prospect, conţine in compozitie patru substanţe active, atent selecționate, care influențează pozitiv memoria, concentrarea și performanța intelectuală și fizică, în special în cazuri de efort intelectual prelungit.

MemoPlus Energizer este un produs ideal pentru studenţi, precum şi pentru alte persoane care au nevoie de o susținere a performanței intelectuale și refacerea resurselor de energie în timpul perioadelor de efort intelectual intens (VERIFICATI AICI PRETUL!).

Ginkgo biloba sprijină circulația sanguină la nivelul creierului precum și funcțiile cognitive, contribuind astfel la menţinerea capacităţii de concentrare pe termen scurt în momente de stres ridicat.
memoplus energizer cu taurina pareri forumuri

Cafeina este o substanţă care se regăsește în boabele de cafea şi în frunzele de ceai.

Cafeina ajută la diminuarea stărilor de oboseală și contribuie la susținerea performanțelor intelectuale, precum și la îmbunătățirea vitezei de reacție, a atenției și concentrării. 

Cafeina este o substanță adecvată pentru toate persoanele care au nevoie de susținerea funcțiilor intelectuale.

Vitamina B6 (Piridoxina) este importantă pentru funcţionarea sistemului nervos şi pentru a menţine confortul general al organismului.

Taurina
 este un aminoacid esențial care se regăsește în mod natural în creier, mușchi, inimă și sânge. În situații de stres sau efort fizic intens, se elimină cantităţi mari de taurină. 

Taurina accentueaza efectul cafeinei, fapt care explica efectul mai puternic al bauturilor energizante in comparatie cu cafeina!

Compozitie MemoPlus Energizer per tableta
  • Ginkgo biloba (extract standardizat 24% glicozide/6% lactone terpenice) 20.0 mg
  • Vitamina B6 (Piridoxina) 4,0 mg
  • Cafeina 40,0 mg
  • Taurina 50,0 mg

Mod de administrare MemoPlus Energizer: Ca supliment alimentar, câte o capsula zilnic – de preferat în timpul meselor. 

Datorită conţinutului de cafeină, se recomandă a NU se administra MemoPlus seara.

A nu se administra MemoPlus Energizer copiilor sub 16 ani, femeilor gravide sau celor care alăptează. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi sub 25○ C).
La momentul analizei de sentiment, pretul unei cutii de MemoPlus Energizer Walmark cu 30 capsule avea pretul de aproximativ 27 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MemoPlus Energizer, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,58.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 1,00
3. Sentiment Neutru - 1,70