Pareri Manufaktura by Doncafé singurul loc din Bucuresti in care poti savura cafeaua Doncafé Fresh.

Manufaktura by Doncafé... va spune ceva numele? Ei bine, atunci va invitam sa ne facem o parere despre Manufaktura by Doncafé, singurul loc din Bucuresti in care poti savura cafeaua Doncafé Fresh, prajita cu maximum 4 zile inainte sa fie servita si 100% personalizabila.

De la metoda de preparare si pana la notele de aroma si consistenta, cafeaua Doncafé Fresh Single Origin Coffee este o experienta unica la fiecare degustare.

Iata si adresele locatiilor Manufaktura by Doncafé

1) Manufaktura by Doncafé Mega Mall
Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, Bucuresti
0745 141 766

2) Manufaktura by Doncafé Promenada
manufaktura by doncafe parerile consumatorilor
Calea Floreasca 246B, Bucuresti
0745 141 766

3) Manufaktura by Doncafé Aviatorilor
Bulevardul Aviatorilor 8A, Bucuresti
0745 141 766

Pe langa cafeaua desavarsita, Doncafé Fresh, elementul care defineste conceptul Manufaktura by Doncafé ramane a fi utilajul de macinare si mixare a cafelei pentru acasa.

Un aparat complex si inventiv, proiectat de ingineri priceputi si adaptat pe tiparele fiecarei locatii, acest aparat are patru tuburi ce contin boabele de cafea si pe care le poate amesteca in diverse retete, dupa gustul si dorinta clientului.

Manufaktura by Doncafé este un concept 100% romanesc de Coffee Shop & Bistro si se regaseste in 3 locatii din Bucuresti. 

Manufaktura by Doncafé din Mega Mall, Promenada Mall si Aviatorilor sunt cele 3 locatii unde unde poti savura o cafea buna si sa te simti rasfatat.

Designul locatiilor Manufaktura by Doncafé este semnat de designerul Florin Tomescu care pune accent pe transparenta, pe spatii largi si aerisite. 

In fiecare dintre locatii speciale vei identifica tavanul specific, compus din boabe de cafea si desenele tehnice pe pereti, care arata scheme detaliate si diverse vederi cu utilajul de macinat boabele de cafea.

Semnatura designer-ului ramane a fi, pe departe, barul integrat in locatie, cu margini joase, care te lasa sa iei parte la intregul ritual de barista, atunci cand iti astepti cafeaua.

Uitatandu-ne prin grupurile de Facebook si pe cateva forumuri dedicate iubitorilor de cafea, am observat ca parerea clientilor despre locatiile Manufaktura by Doncafé, de la cafeaua in sine, la servicii si la atmosfera, este o in general o opinie pozitiva.

Foarte multi clienti are recomanda cu caldura si altora Manufaktura by Doncafé, fiind mai mult decat incantati de experienta avuta in aceste locatii!