Pareri ageLOC Galvanic Body Spa Nu Skin Tehnologia pulsatoare galvanica reduce semnele imbatranirii.

Pentru a ne face o parere despre ageLOC Galvanic Body Spa de la Nu Skin trebuie mai intai sa intelegem ce este Tehnologia Pulsatoare Galvanica, ce avantaje are pentru lupta cu semnele imbatranirii.

Tehnologia pulsatoare galvanică, nou dezvoltată, este optimizată pentru a maximiza efectele anti-îmbătrânire pe pielea de pe brațe, abdomen, fese și șolduri.

Folosit în mod constant, Galvanic Body Spa ajută la stimularea, purificarea și revigorarea pielii pentru a reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii. 

ATENTIE! ageLOC Galvanic Body Spa NU a fost conceput pentru utilizarea pe față. Instrumentul a fost conceput în mod specific pentru utilizarea pe corp, așadar respectă instrucțiunile.


Consultati medicul înainte de a utiliza instrumentul dacă sunteti însărcinată, ai un pacemaker sau un dispozitiv similar, suferiti de epilepsie, aveti un implant din metal sau alte afecțiuni.

Pielea devine rapid mai suplă, mai catifelată și capata un aspect ferm. Folosit împreună cu un produs cosmetic dedicat, ageLOC Galvanic Body Spa țintește semnele vizibile ale îmbătrânirii, reduce aspectul celulitei și catifelează pielea pentru a-i oferi un aspect mai ferm și mai tonificat. 

Trebuie să știi că instrumentul prezintă un curent de autoreglare, un ecran luminat, dar și indicații audio, făcându-l un sistem antiîmbătrânire ușor de folosit acasă.

ageLOC Galvanic Body Spa este un sistem modern, conceput în format ergonomic pentru a putea fi utilizat cu cât mai mare ușurință, are integrată o tehnologie pulsatoare brevetată, de ultimă generație, creată special pentru a-i oferii pielii cât mai multe beneficii.

Noua formă a instrumentului ageLOC Galvanic Body Spa este creată pentru a urma mai bine conturul corpului, iar suprafață conductivă este acum mai mare, putând menține de 10 ori mai mult produs și furnizând astfel pielii mai multe ingrediente cheie.

Cu doar trei aplicații săptămânale, pe coapse, brațe, fese sau abdomen, poți îmbunătăți aspectul pielii tale și poți lupta eficient cu îmbătrânirea.

Pentru cele mai bune rezultate, folosește ageLOC Galvanic Body Spa alături de ageLOC Body Shaping Gel, loțiune de fermitate pentru corp, și ageLOC Dermatic Effects, loțiune de contur pentru corp.

ageLOC Body Shaping Gel, loțiune de fermitate pentru corp este formulată pentru a funcționa exclusiv cu Nu Skin Galvanic Spa. Loțiunea aduce pielii beneficii antiîmbătrânire, catifelează aspectul celulitei și ajută la revigorarea și purificarea pielii.

ageLOC Dermatic Effects, loțiune de contur pentru corp hidratează și catifelează pielea, și conține ingrediente care reduc aspectul celulitei.

In concluzie, suntem de parere ca principalul avantaj al  ageLOC Galvanic Body Spa il reprezinta curentii galvanici care efectueaza, de fapt, toata munca, iar produsele cosmetice dedicate te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite în cel mai scurt timp.