Maria Andria Biografie de artista de la "Love in Dubai" la "Mamma Mia".

Wiki Maria Andria, (nascuta in data de 9 iulie 1991, zodia Rac) este o tânara artista originara din Grecia, care in 2016 isi lansa prima ei melodie din cariera, „Love in Dubai“, insotita si de un videoclip filmat în Cipru si regizat de Evgenios Zosimov.

Grecoiaca Maria Andria nu are o biografie artistica foarte vasta, insa melodiile lansate pana acum s-au bucurat de aprecierea publicului.

Dupa ce a lansat single-ul de debut si videoclipul „Love in Dubai”, single ce a generat peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, Maria Andria a venit cu „Mamma Mia”, o piesa dance cu un vibe fresh, care la randul ei are in acest moment peste 4,4 milioane de viziualizari.

biografia maria andria foto instagram

Grecoaica Maria Andria s-a bucurat nespus ca a putut sa isi lanseze piesele in Romania, prin intermediul Cat Music.

De-a lungul timpului Andria a remarcat talentul producatorilor romani, ascultand piese romanesti care au reusit sa ajunga pe radiourile si in cluburile din Grecia si Cipru.

Insa povestea de viata a Mariei Andrie nu este chiar roz.

O intervenție aparent banală a adus-o la un pas de moarte! Artista, Maria Andria, a trecut prin chinuri cumplite după ce a vrut să-și rezolve o problemă de sănătate. 

A mers la medic să-și scoată polipii, iar în acel moment, medicul ar fi decis că este cazul să-și rezolve și o problemă estetică. 

Așa că a supus-o la două intervenții chirurgicale în același timp, operația de polipi și rinoplastie.

poze rare maria andria grecoaica

În urma intervenției, operația nu a reușit. I-a fost distrus tot cartilajul osos, iar nasul la care visa, nici nu mai exista.

A fost dusă de urgență la spital, dar medicii nu i-au mai dat șanse de viață.  Insa... pana la urma sansa a fost de partea ei, Andria supravietuind unei serii complicate de interventii chirurgicale.