DIVORT! Berk Oktay si sotia sa Merve Şarapçıoğlu au ales sa desparta.

Actorul turc Berk Oktay (vezi biografia) a ales sa desparta de sotia sa, Merve Şarapçıoğlu, dupa doar 1 ani si jumatate de mariaj. 

BERK OKTAY este un actor extrem de apreciat si iubit de fani si producatori, insa se pare ca viata sa sentimentala nu este la fel de roz.

Merve Şarapçıoğlu a fost cea care a intentat divorţ acuzând că soţul ei o neglija din cauza programului foarte încărcat, dar şi că financiar nu o sprijinea prea mult, majoritatea banilor lui Berk mergând spre părinţii acestuia.

Mai mult, Berk Oktay ar fi fost violent de mai mult ori de-a lungul scurtei căsnicii, spun cei de la acelaşi site. 
Divort Soc Berk Oktay si sotia sa Merve Sarapcioglu

Merve nu vrea doar să divorţeze de Berk, ci şi să obţină de la acesta în istanţă o pensie de întreţinere, mai ales că acesta i-ar fi fost şi „necredincios”, inseland-o.

Berk Oktay şi Merve si-au unit destinele în vara lui 2016 după o relație de şase ani.

L-aţi văzut pe Berk în serialele „Stadiul relaţiei: complicat” („Ilişki Durumu: Karişik”) şi „Dragoste la prima vedere” („Benim Hala Umudum Var”).

Ultimul proiect TV al lui Berk este serialul dramatic „Savaşçı” („Războinicul”), care este difuzat în prezent în Turcia de postul Fox TV. 

Serialul „Savaşçı” („Războinicul”) a ajuns la episodul cu numărul 46, iar din distribuţie mai fac parte, printre alţii, Murat Serezli şi Sarp Levendoğlu.

Se pare ca actoria i-a intrat la suflet. Iar publicul l-a indragit. Nu este an ca BERK OKTAI sa nu apara in topurile celor mai frumosi si elegenti actori. Insa este evident ca profesia l-a facut pe Berek sa neglijeze celelate aspecte ale vietii sale de zi cu zi.