INSCRIERI Te Iubesc de Nu te Vezi. Concurenti noi pentru emisiunea Gabrielei Cristea la Antena Stars.

S-a dat startul la inscrieri la noua emisiune Te iubesc de nu te vezi (TIDNTV) pe care Gabriela Cristea o va realiza in curand la televiziunea Antena Stars.

„Te iubesc de nu te vezi”, noua emisiune care va fi moderată si prezentata de Gabriela Cristea la Antena Stars, va avea conceptul unui dating-show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche, un fel de Nora pentru mama dar la alt nivel.

Cei care își caută jumătatea se pot înscrie acum pentru a participa la cel mai așteptat dating-show al momentului. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea la „Te iubesc de nu te vezi”.

„Va invităm să intrați pe pagina emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” și să ne onorați cu un like. Aici o sa găsiți toate informațiile legate de noul format TV ce urmează să înceapă la Antena Stars și pe care cu onoare am să îl prezint. Ne așteaptă o nouă aventură cu și mai multe provocări. Vă mulțumim frumos pentru încrederea și prietenia voastră! Vă îmbrățișăm cu drag!”, a scris Gabriela Cristea pe pagina ei de Facebook.
Gabriela Cristea Te Iubesc de Nu te Vezi Inscrieri Emisiune

Scurta Biografie Nascuta 26 octombrie 1974 (43 de ani) Gabriela Cristea este absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din SNSPA din Bucuresti, Comunicare neurolingvistica si a Facultatii de Sociologie Comunicare diplomatica - Ministerul Afacerilor Externe.

Gabriela Cristea a debutat in show-biz la TVR 1 în 1994.

Pâna în februarie 1996 Cristea a prezentat diverse emisiuni matinale si de divertisment la Tele 7abc, iar apoi pâna în iulie 2000 a lucrat la Pro TV ca PR Manager în campania ProNato si prezentator.

În perioada noiembrie 2000 - iulie 2005 a fost prezentator de stiri sportive si co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV. 

Din anul 2007 pâna în primavara lui 2011 a lucrat la postul Kanal D, fiind prezentatoarea emisiunii reality-show Nora pentru mama.

A fost casatorita cu Marcel Toader intrea anii 2008-2013 iar din 2015 este impreuna cu Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a devenit în urmă cu șapte luni mama unei adorabile fetițe pe nume Bella Victoria Margot, motiv pentru care a decis să ia o pauză de la cariera sa și să se dedice în totalitate creșterii micuței.

Acum, că fetița ei a mai crescut, vedeta se simte pregătită să plece preț de câteva ore de lângă ea și să revină în televizune, fiind nerăbdătoare să se reîntâlnească cu telespectatorii care o îndrăgesc.
MAI POTI CITI