Claudiu de la ”Te iubesc de nu te vezi”. Gabriela Cristea si Concurentii cu povesti de viata Senzationale.

Gata cu asteptarea! "Te iubesc de nu te vezi”, show-ul moderat de Gabriela Cristea, va avea premiera mâine, luni, 28 mai, , de la 18:45, la Antena Stars.

Noua emisiune Te iubesc de nu te vezi”, în care concurentii vor avea șansa să-și găsească sufletul pereche, va fi difuzată șase zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, de la ora 18.45, iar poveştile de viaţã ale participanţilor sunt mai mult decat incredibele.

Este şi cazul lui Claudiu, un concurent  ”Te iubesc de nu te vezi” in varsta de 36 de ani, care are o poveste impresionatã.

Claudiu s-a nãscut într-o familie tradiţionalistã, avand un tatã preot, care i-a ţinut din scurt toatã viaţa atât pe el, cât şi pe sora sa cu 12 ani mai micã. 

concurenti te iubesc de nu te vezi gabriela cristea

Momentul în care sora lui Claudiu a fost admisã la facultate în strãinãtate a fost cel în care tatãl s-a vãzut nevoit sã accepte cã nu va putea fi toatã viaţã alãturi de ei.

Din pãcate, plecarea a însemnat pentru sora sa descoperirea libertãţii, iar de aici şi pânã la un anturaj dubios, bãuturã şi chiar substanţe interzise a fost doar un singur pas. 

Dupã un an sora lui Claudiu s-a întors în ţarã, însã în mai puţin de trei luni a murit.

Tatãl l-a considerat atunci responsabil pe Claudiu pentru tot, acuzându-l cã nu l-a susţinut mai mult atunci când a fost nevoit sã ia decizia ca fiica lui sã studieze în strãinãtate. 

Distrus de pierderea surorii sale şi rãnit de acuzele tatãlui sãu, peste Claudiu a mai venit o veste fulger: iubita lui l-a pãrãsit, dupã o relaţie de aproape 3 ani.

La un an şi patru luni dupã despãrţirea de iubita sa şi cu un look cu totul nou, Claudiu încearcã sãptãmâna aceasta sã îşi gãseascã jumãtatea în show-ul prezentat de Gabriela Cristea la Antena Stars. 

Dacã va reuşi sau nu Claudiu sa isi gaseasca jumatatea, telespectorii vor afla urmãrind “Te iubesc de nu te vezi”, în fiecare zi, de luni pânã sâmbãtã, de la ora 18:45, la Antena Stars.
MAI POTI CITI