ArtroSuport Forte Păreri forumuri suplimente dureri articulare. Prospect, beneficii, compoziție .

Sa ne facem o parere despre ArtroSuport Forte un supliment natural de la Naturalis, care conform prospectului ajuta la reducerea durerilor articulare, indiferent care este cauza lor, si reda flexibilitatea si mobilitatea articulatiilor, astfel incat activitatile zilnice sa se poata desfasura in voie si cu usurinta, facand abstractie de varsta.

Formula ArtroSuport Fort conceputa special pentru seniori ofera o eficienta crescuta bine apreciată pe forumuri si, totodata, stimuleaza sistemul nervos prin sustinerea performantei creierului la persoanele de varsta a treia. Beneficii importante.

In plus, ArtroSuport Forte este un remediu excelent in perioadele de efort intens, dar si pentru a grabi recuperarea dupa traumatisme.
pareri forumuri artrosuport forte pretul articulatiilor sanatoase

Suplimentul natural ArtroSuport Forte contine o combinatie echilibrata de Glucozamina si Condroitina, MSM (MetilSulfonilMetan) si extracte de Boswellia serrata si Ginkgo biloba.

Este demonstrat ca odata cu varsta, cantitatea de glucozamina produsa de organism scade. Prin urmare, incep sa se deterioreze cartilajele, oasele si articulatiile, deoarece scade nivelul de lubrifianti si fluide sinoviale.


Sulfatul de glucozmina si sulfatul de Condroitina sunt doua substante naturale care se regasesc in tesutul articulatiilor.

Glucozamina este un componenta naturala care se formeaza in corpul nostru din glucoza, fiind principalul component al tesuturilor moi (cartilaje, articulatii, ligamente, tendoane, etc.) si al lichidului intraarticular.

Extractul de Boswellia serrata mentine confortul articulatiilor.

Asta in timp ce extractul de Ginkgo biloba ajuta la buna functionare a circulatiei sanguine si la mentinerea performantei creierului la persoanele in varsta.

Un mare beneficiu al ArtroSuport Forte este concentratia echilibrata de extract de Boswellia si Ginko Biloba, ingrediente care impreuna ajuta la hranirea articulatiilor si sustin buna functionare a circulatiei sangvine.

Modul de administrare a ArtroSuport Forte Naturalis este simplu (utilizare numai pentru adulti): 1 capsula pe zi, de preferat in timpul mesei.

Capsulele de ArtroStop de se vor inghiti intregi, cu o cantitate redusa de lichid.

Perioada de utilizare recomandata este de la 3 luni la 6 luni. Aceasta perioada poate fi prelungita cu avizul consultantului de specialitate.

Timpul de adiministrare poate fi prelungit cu avizul medicului de specialitate.

Compozitie ArtroSuport Forte conform prospectului:
  • Sulfat de glucozamina clorura de potasiu
  • Capsula: gelatina, dioxid de titan
  • Sulfat de condroitina
  • Extract hidroacetonic, apa 50:1 din frunze de Ginkgo biloba
  • MSM/metilsulfonilmetan
  • Extract hidroetanolic din rasina de Boswellia serrata, cu 65% acizi boswellici
  • Agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi
  • Agent de incarcare: celuloza microcristalina
MAI POTI CITI