2018 Numerologie Cifra Cuplului. Numerologia relatiei de cuplu.

Numerologie previzionala pentru anul 2018 cateva scurte previziuni dupa cifra cuplului.

2018 Numerologie Cifra Cuplului 1 Atmosfera este îmbibată de senzualitate, iar conjuncturile se potrivesc în aşa fel încât să favorizeze apariţia iubirii.

Totuşi, oricât de surâzătoare vi s-ar părea perspectiva, este recomandat să acţionati prudent, socotit şi fără grabă.

2018 Numerologie Cifra Cuplului 2 Veti fi mult mai atenti cu banii tai in 2018, cand munca voastra va avea in sfarsit rezultatele financiare la care sperati.

Si pentru ca veti avea mai multi bani, veti incerca sa puneti deoparte o mare parte din ei. Vesti bune in sectorul financiar vin in luna Iunie 2018!
numerologie compatibilitate cifra cuplului

2018 Numerologie Cifra Cuplului 3 Evitati escrocii şi idealiştii şi nu umblati după chilipiruri şi speculaţii, fiindcă există pericolul să pierdeti.

Veti ieşi în câştig dacă doar dacă gânditi pragmatic şi acţionati cu măsură şi prudenţă.

2018 Numerologie Cifra Cuplului 4 Datorita unor circumstante fericite, veti reusi sa obtineti o promovare si sa ocupati postul care vi s-a parut intotdeauna a fi un vis de neatins.

Tot ce trebuie sa faceti pentru un succes atat de rasunator este sa va aflati in locul potrivit, la momentul potrivit

2018 Numerologie Cifra Cuplului 5 Din numarul mare de candidati pentru rolul de iubit sau iubita, veti putea acorda prioritate unei singure persoane, nu veti reusi sa comunicati cu fiecare dintre ei.

Acest an asa o sa si treaca cu intalniri nesfarsite, calatorii romantice si incercari continue de a aduce putina stabilitate in viata.

2018 Numerologie Cifra Cuplului 6 Viața sentimentală, căsnicia și relațiile, în general, aduc bucurie și satisfacții.

Nu uitati sa va relaxati si sa va luati cateva zile libere spre sfarsitul lunii. Un timp de reculegere si odihna la munte alaturi de persoana iubita va va limpezi gandurile si va usura mult luarea unei decizii

2018 Numerologie Cifra Cuplului 7 Un comportament relaţional iresponsabil, cuplajele făcute la întâmplare, legăturile imorale sau cu persoane de calitate îndoielnică şi altele asemenea va pot costa mult, atât în plan sufletesc, cât şi în plan familial sau chiar financiar.

Nu va temeti sa experimentati in relatia cu persoana iubita, fii original/a si o vei cuceri fara drept de apel.
2018 Numerologie Cifra Cuplului 8 Veti avea mari batai de cap pentru a ajunge la adevar, cu toate ca aveti o inclinatie nativa catre acest lucru.

Daca vreti cu adevarat ca relatia voastra infloreasca, atunci este cel mai bine sa ignorati acel lucru care v-a pus pe ganduri. Alegerea este a voastra.

2018 Numerologie Cifra Cuplului 9 Veti reusi sa va clarificati anumite chestiuni sentimentale care va preocupau de ceva vreme.

Nu va rusinati si afiseati-va emotiile la adevarata lor intensitate, chiar daca se pare ca persoanele din anturaj nu va incurajeaza asemenea iesiri sentimentale.
MAI POTI CITI