Wiki trist: Petronela Mihalachi in varsta de 18 ani ucisa la Pacea. FOTO.

UPDATE: Anchetatorii au descoperit că tânăra găsită moartă într-o zonă de agrement situată în apropiere de municipiul Botoşani participase la o şedinţă foto împreună cu prietenul ei şi, la un moment dat, între cei doi a izbucnit un scandal pe fondul geloziei.

Tânărul a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa şi a înjunghiat-o pe prietena sa, fata fiind ucisă cu peste 30 de lovituri de cuţit.

Conform ultimelor informatii Petronela Mihalachi este adolescenta gasita moarta la marginea unei paduri din Botosani.

Petronela avea 18 ani si a fost ucisa de un tânar în vârsta de 17 ani.

Petronela Mihalachi a murit dupa ce a fost înjunghiata de cel putin 13 ori, prezentând plagi în zona gâtului, a fetei si a mâinilor.

Petronela Mihalachi Wiki Facebook

Nu se știe la acest moment care era legătura ei cu băiatul de 17 ani care i-a adus sfârșitul pe deal la Pacea.

Petronela Mihalachi, eleva la Colegiul Economic Octav Onicescu din municipiul Botosani, a fost găsită de un bărbat din Botoșani care-și plimba labradorul prin zonă.

Acesta a sunat la 112 după o examinare a fetei făcută de la distanță.

Era șocat și spunea că de cele mai multe ori, în dățile în care își plimbă cățelul vede adolescenți care frecventează zona.

Și fete de cele mai multe ori dar care niciodată nu vin singure, ci mai mereu însoțite de băieți.

Conform medicilor legisti, Petronela Mihalachi a fost gasita în asistola de aproximativ o ora. Prezenta multiple plagi înjunghiate, posibil cu un cutit în regiunea cordului, în regiunea hemitoracelui drept, membre superioare.

In acest moment, nu se cunosc cauzele care au dus la aceasta crima monstruoasa si oribila, insa speram ca autoritatile competente vor face cat mai repede lumina!
MAI POTI CITI