URARI Sf. GHEORGHE. Nume derivate pentru Mesaje de nume creștine cu de La Multi Ani

Nume derivate de la Gheorghe care isi sărbătoresc onomastica pe 23 aprilie: George, Georgeta, Georgiana, Geta, Gina, Gelu, Gherghina, Gheorghita, Ghita, Gelu, Gica, Gigi, Geo, Georgel, Gheorghiu, Gyuri, Jorge, Jorj, Getuta, Gheorghina, Gigica.

Mesaje si felicitari de Sf. Gheorghe - SMS si texte de urari onomastice, mesaje de nume Sf Gheorghe
mesaje si felicitari  pentru Gheorghe, Georgiana...


Pentru toti care isi vor serba ziua numelui, de Sf. Gheorghe, Gica, George, Georgiana, Geta, Gheorghe... un sincer LA MULTI ANI, si cateva idei de mesaje si felicitari aniversare dragute, de trimis celor dragi in prag de sarbatoare!

a) Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani Georgiana!

b) Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani Gheorghe!

urari religioase ortodoxe sfantul gheorghe nume derivate

c) Iti urez "La multi ani" pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

d) Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri.

e) Toate florile din lume pentru tine Georgeta! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

f) Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani Gheorghe!

MESAJE DE SF GHEORGHE - URARI LA MULTI ANI SFANTUL GHEORGHE - SMS SF. GHEORGHE 23 APRILIE

SMS de Sf. Gheorghe pentru ziua numelui, cateva felicitari onomastice pentru cei ce isi serbeaza ziua de  Sfantul Gheorghe.

1. Iti urez "La multi ani" pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

2. Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

3. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

4. Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

5. Draga Georgeta, îti doresc o zi onomastica nemaipomenita si sa fii din ce în ce mai mult iubita. La multi ani!

6. Iti urez “La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

7. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

8. In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire.

9. Este frumos sa adresati felicitari, mesaje, urari si sms-uri cu texte frumoase, tuturor celor apropiati voua care se sarbatoresc in aceasta zi de Sf. Gheorghe.

10. La multi ani si Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

11. Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii ! LA MULTI ANI George!

12. Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

13. Cu ocazia sarbatoririi onomasticii de Sf. Gheorghe primiti un calduros “La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

14. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Gheorghita!

15. Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

16. La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

17. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

18. La multi ani de Sf. Gheorghe! Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plange, si sa traiesti…. de parca acum ar fi sfarsitul! - La multi ani de ziua numelui tau Georgiana !
MAI POTI CITI