UNTOLD 2018 PROGRAM - LINEUP - pe zile, Artisti, Locatie.

Inainte sa vedem care este program-ul Untold 2018 (lineup) va spunem ca s-au pus in vanzare si biletele pentru o zi.

Astfel, incepând de marți, 17 aprilie, ora 10.00 se pot achiziționa bilete de o zi.

Pentru zilele de JOI, VINERI și DUMINICĂ fanii festivalului UNTOLD 2018 pot cumpăra biletele de o zi la prețul promoțional de 225 de lei plus taxe. Prețul final al acestora va fi de 300 de lei.

Pentru ziua de SÂMBĂTĂ, prețul biletului la UNTOLD 2018 este de 275 de lei plus taxe, prețul final al biletului fiind de 350 de lei cu taxele incluse.

Festivalul UNTOLD 2018 se va desfasura în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca.

Ediția 2018 a festivalului UNTOLD vine cu surprize pentru fanii celui mai așteptat eveniment muzical al anului.
untold 2018 program lineup artisti

Pentru că UNTOLD a devenit unul dintre festivalurile lui de suflet, celebrul DJ Armin van Buuren și-a dorit ca în 2018 să fie cel care va face din ceremonia de închidere a acestei editii a festivalului UNTOLD, un moment unic și de neuitat.

Program (lineup) UNTOLD 2018 pe zile

JOI, 2 AUGUST 2018: THE CHAINSMOKERS, DIPLO, AFROJACK, OLIVER HELDENS, The Asteroids Galaxy Tour, Will Sparks, Nina Kraviz, Pan-Pot, Borgore, Pendulum DJ Set și mulți alții.

VINERI, 3 AUGUST 2018: JASON DERULO, KYGO, TIESTO, KSHMR, TUJAMO, DON DIABLO, Solomun, Modestep, Noisia DJ Set și mulți alții.

SAMBATĂ, 4 AUGUST 2018: THE PRODIGY, STEVE AOKI, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, DANNY AVILA, ALESSO, Loco Dice, Seth Troxler, The Glitch Mob, Flux Pavilion, Andy C și mulți alții.

DUMINICĂ, 5 AUGUST 2018: ARMIN VAN BUUREN, PAUL KALKBRENNER, FEDDE LE GRAND, Jamie Jones, Dub Fx, Wilkinson DJ Set și mulți alții.

THE CHAINSMOKERS ajunge pentru prima dată în România, în luna august 2018, la festivalul UNTOLD. 

Cei doi membri THE CHAINSMOKERS, Alex Pall și Andrew Taggart sunt câștigatori ai unui premiu Grammy, iar melodia cu care au devenit cunoscuți – “Closer”, are peste două miliarde de vizualizări.

JASON DERULO vine pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD. În 2017 Derulo a fost prezent pe scena festivalului NEVERSEA unde, în fața a peste 70.000 de fani a promis că se va întoarce în România. Si s-a tinut de promisiune si a venit la... Cluj-Napoca.

AFROJACK, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE și STEVE AOKI sunt deja cunoscuți ai publicului UNTOLD.

De fiecare dată când ajung la Cluj-Napoca, DJ-ii enumerati mai sus, spun că festivalul UNTOLD este pentru ei cel mai așteptat eveniment al anului.

Legendara trupa THE PRODIGY vine in 2018 pentru prima dată la festivalul UNTOLD. Cu zeci de milioane de fani în întreaga lume trupa britanică le promite fanilor din România un show incredibil.

KSHMR și DANNY AVILA au fost prezenți la ediția din 2017 a festivalui NEVERSEA și vin pentru prima dată la Cluj-Napoca. Ambii artiști și-au dorit să trăiască și atmosfera festivalului UNTOLD 2018.

THE ASTEROIDS GALAXY TOUR și WILL SPARKS completează line-up-ul scenei principale a festivalului.