TRUMP vs MACRON multumire si surpriza dublata de teama!

Wiki intalnirea dintre Trump si Macron. Emotii amestecate de la surpriza la teama!

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a sosit luni la Washington, într-o vizita de stat, prima gazduita de omologul sau american, Donald Trump, de la preluarea mandatului

Cuplul prezidential francez participa, în prima parte a vizitei, la o cina privata cu familia Trump. Aceasta s-a desfasurat la resedinta primul presedinte american, George Washington, de la Mount Vernon.

Presedintele american si omologul sau francez, care a insistat îndelung asupra complicitatii lor, au ramas evazivi în ce priveste conturul si amploarea acestor noi negocieri, dorite de amândoi, dar care urmeaza sa întâmpine opozitia ferma a Teheranului

opinii despre trump si macron

Presedintele francez Emmanuel Macron si omologul sau american Donald Trump au cerut marti, 24 aprilie 2018 un nou acord pentru a tine sub control ambitiile Iranului, la putin timp dupa ce liderul american a calificat textul actualului acord privind dosarul nuclear un "dezastru".

Amenințând cu o retragere unilaterală, Trump a dat semnatarilor europeni (Franța, Marea Britanie și Germania) un termen până în 12 mai pentru a înăspri termenii acordului.

Sa nu uitam ca presedintele american si omologul sau francez, care a insistat îndelung asupra complicitatii lor, au ramas evazivi în ce priveste conturul si amploarea acestor noi negocieri, dorite de amândoi, dar care urmeaza sa întâmpine opozitia ferma a Teheranului.

De îndată ce Emmanuel și Brigitte Macron au coborât din limuzină, ei și-au strâns mâinile cu gazdele, Donald ți Melania Trump, și s-au sărutat cu ele pe obraji.

trump si macron pareri social mediaPreşedintele american, Donald Trump, şi-a completat marţi lista cu gesturile sale inedite de simpatie diplomatică, după ce a i-a şters mătreaţa de pe costum invitatului său, acesta din urmă fiind preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.

Trump a recurs la acest gest foarte surprinzător imediat înainte ca el şi Macron să facă poza comună pentru presă.

Trump a exprimat solidaritate cu poporul canadian, dupa atacul cu vehicul din Toronto. Gândurile noastre sunt la familiile îndurerate din Canada", a precizat Presedintele Donald Trump.

Presedintele Emmanuel Macron i-a multumit lui Donald Trump pentru invitarea în vizita de stat, a transmis condoleante pentru decesul Barbarei Bush si a condamnat atacul din Toronto.

"America reprezinta posibilitati nelimitate pentru tara mea", a afirmat presedintele Frantei. "Franta si Statele Unite împartasesc idealurile de libertate si pace", a subliniat Macron.

Opinia publica internationala si-a exprimat parerea despre intalnirea Trump si Macron.

Se observa o doza mare de surpriza si bucurie, ambele urmate de un sentiment de frica despre resorturile ascunse (oculte) ale acestei intalniri!
Emotie: Teama
Autor: @brontyman
Continut: The Trump-Macron Bromance: Somewhere Between Tragedy and Farce https://t.co/FgphaIgGov via @thedailybeast
MAI POTI CITI