TRAILER Westworld Sezonul 2. Premiera pe 22 Aprilie doar la HBO. REZUMAT.

In curand fanii vor avea parte de cela mai noi episoade din serialul WESTWORLD, sezonul 2. HBO a publicat Trailerul oficial, care ne introduce intr-o lume si mai intunecata, si mai complicata in care oamenii si inteligenta artificiala (robotii umanoizi) isi contopesc destinele intr-o poveste neverosimil de reala.

Sezonul 2 din Westworld nu va relua povestea narativa exact de acolo unde a lasat-o finalul Sezonului 1, in care Dolores, a condus o revolata sângeroasă a robotilor împotriva consiliului de administrație al parcului și a invitaților săi,

Deși scenariul Sezonului 2 din Westworld  este evident ca are la baza în mod deliberat o povestire neliniară, probabil că pe parcursul episoadelor vom reveni la revolta robotilor din primul sezon.

În noul trailer pentru sezonul 2 din Westworld putem remarca figurile cu care ne-am familiarizat cu exceptia lui dr. Ford, care a fost eliminat de Dolores la finalul sezonului 1.Trailer oficial WESTWORLD Sezonul 2, 2018

Daca avem parte de o surpriza de-a lungul noului sezon, asta ramâne de vazut. Pare ca Maeve are un rol din ce în ce mai important, iar din trailer rezulta ca ea ar detine, de fapt, rolul principal în sezonul 2.

Daca Dolores ramâne în centrul atentiei sau actiunea principala se muta pe femeia care te ataca cu o turma de tauri, vom afla începând cu 22 aprilie, când va avea premiera noul sezon.

Avându-i in distributie pe actorii Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright si James Marsden, serialul HBO "Westworld" este inspirat de filmul omonim din 1973 scris si regizat de Michael Crichton ("Jurassic Park") si a fost adaptat pentru micul ecran de producatorii executivi Jonathan Nolan ("Interstellar", "The Dark Knight") si Lisa Joy ("Pushing Daisies", "Burn Notice"). Producatorii executivi ai celui de-al doilea sezon sunt J.J. Abrams, Roberto Patino, Athena Wickham, Richard J. Lewis s Ben Stephenson.

rezumat westworld sezonul 2 2018

Serialul Westworld a avut premiera la HBO în 2016, când a devenit cel mai vizionat serial difuzat în premiera la HBO din toate timpurile.

Serialul este o adevarata odisee zugravita in culori întunecate despre aparitia si evolutia inteligentei artificiale si despre nasterea si rodirea pacatului.

Când se întoarce Westworld, mizele vor fi mult mai mari acum, mai ales ca robotii androizi sunt liberi si furiosi.

Timpul razbunarii vine pentru stapânii lor umani iar noi nu putem decat sa asteptam sa vedem ce se va intampla.
MAI POTI CITI