TEXTE URARI FRUMOASE DE PASTE. MESAJE DE PASTE FERICIT.

Ce mesaje de Paste, ce urari frumoase si de suflet sa le spui apropiatiilor si familiei. Pastele este o sarbatoare religioasa întâlnita, cu semnificatii diferite, în crestinism si iudaism. Unele obiceiuri de Pasti se regasesc, cu semnificatie diferita, în antichitatea anterioara religiilor biblice.

Pastele reprezinta una dintre cele mai importante sarbatori anuale crestine, care comemoreaza evenimentul fundamental al crestinismului, Învierea lui Isus Cristos, considerat Fiul lui Dumnezeu în religiile crestine, în a treia zi dupa rastignirea Sa din Vinerea Mare. Data de început a Pastelui marcheaza începutul anului ecleziastic crestin. Exista unele culte crestine care nu sarbatoresc Pastele.

La Cina cea de taina, in noaptea cand a fost tradat, inainte de a fi prins si arestat, Domnul Iisus a instituit sarbatoarea Pastelui nou testamental, dupa porunca ce I-a fost data de Dumnezeu.

Dumnezeu vrea ca toti crestinii sa isi aminteasca de pretul care a fost platit pentru rascumpararea noastra din sclavia pacatului.
texte mesaje urari de paste pentru parinti si prieteni

Pentru prima data Pastele a fost sarbatorit in jurul anului 1400 inainte de Hristos. In aceasta zi evreii au parasit Egiptul cu ajutorul lui Dumnezeu. Scriptura in cartea Exod (Iesirea) din Vechiul Testament ne ofera instructiunile date de Dumnezeu pentru sarbatorirea Pastelor in timpul lui Moise. Evreii din antichitate isi aminteau de faptul ca Dumnezeu i-a salvat din robia in care se aflau in Egipt.

Desi multi sarbatoresc si astazi Pastele, majoritatea oamenilor nu mai au in vedere semnificatia acestei sarbatori.

TEXTE MESAJE URARI DE PASTE

Iisus sa va ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa va spele necazurile din suflet!! Paste Fericit!!

Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!!!

Bucuria vine din lucruri marunte, linijtea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT

Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat, Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ti-e lumina, caci EL te-a creat. Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat, HRISTOS A INVIAT

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!!

Niciodata nu e tarziu sa iti ceri iertare pentru greselile facute, dar intotdeauna e foarte greu sa ii privesti in ochi pe cei carora le-ai gresit. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a regreta raul facut si pentru a rosti cuvintele: IARTA-MA. "Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri". Vreau sa cer iertare celor carora le-am gresit, cu voie sau fara de voie. Iar daca am nedreptatit pe cineva, nu faceti ca mine. Iar daca nu am ajutat pe cineva, nu faceti ca mine. Iar daca nu am reusit sa va arat ce e bine si ce e rau, iertati-ma. In seara asta la biserica, la ora 24, o sa cant "Hristos a Inviat" privind spre cer. Voi stii ca fiecare prieten/a care mi-a iertat o greseala si voi fi fericit ca am invatat aceasta lectie de la voi. Sarbatori fericite!!

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Si de va fi sa vina Iisus
Din ceruri inapoi la noi,
E semn c-a inviat credinta
C-a inviat cei bun in noi.
Paste fericit!

 Fie ca sfânta sarbatoare a Învierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: încredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

Sfintele Sarbatori de Paste sa-ti aduca armonie, caldura sufleteasca si implinire! Bucura-te alaturi de cei dragi!

Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!
MAI POTI CITI