Pareri TINMAR energie electrica si gaze. Oferte vedete primite cu opinii pozitive.

Ati vazut reclama la TINMAR? Poate da, poate nu, insa merita sa zaboviti un pic pentru va face o parere despre ofertele TINMAR la abonamentele de gaz si electricitate.

Lider în domeniul furnizării de energie electrică, Tinmar a devenit cel mai mare furnizor privat de energie din România. Directorul general al Tinmar este Augustin Oancea.

Lider în servicii integrate de energie, Tinmar este un antreprenoriat românesc solid și de anvergură, dedicat livrării serviciilor integrate de utilități – electricitate, petrol și gaze naturale – clienților industriali și casnici.

Tinmar a devenit lider de piață ca urmare a politicii sale orientată către client, cu servicii complete și pachete flexibile, precum și datorită preocupării permanente pentru dezvoltare și pentru calitatea energiei electrice furnizate.
pareri forumuri tinmar abonamente energie electrica si gaz

Flexibilitatea, grija față utilizatori și dezvoltarea continuă a serviciilor au adus Tinmar într-o poziție de top în preferințele clienților.

Dar bine, dincolo de toate descrierile frumoase despre compania Tinamar, care sunt ofertele de electricitate si gaz ale acestui furnizor?

Iata pe scurt descrierea a catorva pachete de servicii pe care compania Tinmar le ofera clientilor sai.

1) Abonamentul Tinmar Standard

Preț de bază* energie (fără taxe) 0.179 Ron/kWh și abonament 0.29 Ron/zi

* Oferta este valabilă în condiţiile detaliate.

Discount 10% la orice lucrare de reparație din locuință, față de prețul de listă al partenerilor noștri specializați.

Acces simplu și rapid în MyAccount pentru a achita facturile, a transmite indexul, pentru a consulta situația consumului și a soldului.

Consultanță de specialitate prin intermediul Contact Center Tinmar. Sună la 0319797 și ai parte de toată energia Tinmar

2) Abonamentul Tinmar Silver

Preț de bază* energie (fără taxe) 0.199 Ron/kW și abonament 0.29 Ron/zi

* Oferta este valabilă în condiţiile detaliate.

Despăgubiri pentru daunele provocate produselor electrocasnice ca urmare a fluctuațiilor de tensiune.

Intervenții de urgență în caz de avarii la instalația electrică din locuința ta.

Protecție pentru plata facturii de energie electrică în cazul unor situații neprevăzute la locul de munca.

3) Abonamentul Tinmar Gold

Preț de bază* energie (fără taxe) 0.219 Ron/kWh și abonament 0.29 Ron/zi

* Oferta este valabilă în condiţiile detaliate.

Despăgubiri pentru daunele provocate produselor electrocasnice ca urmare a fluctuațiilor de tensiune.

Intervenții de urgență în caz de avarii la instalația electrică, sanitară și de canalizare, de încălzire și de lăcătușerie din locuința ta.
Protecție pentru plata facturii de energie electrică în cazul unor situații neprevăzute la locul de muncă.

Discount 30% la orice lucrare de reparație din locuință, față de prețul de listă al partenerilor noștri specializați.

4) Abonamentul Tinmar Gaz

Preț de bază* gaze naturale (fără taxe) 0.097 Ron/kWh și abonament 0.15 Ron/zi

* Oferta este valabilă în condiţiile detaliate.

Intervenții de urgență în caz de avarii la instalația de gaze naturale din locuința ta.

Discount 20% la orice lucrare de reparație din locuință, față de prețul de listă al partenerilor noștri specializați.

Consultanță de specialitate prin intermediul Contact Center Tinmar. Sună la 0319797 și ai parte de toată energia noastră.

Cum stau lucrurile in privinta interventiilor de urgenta in caz de avarie pe care abonamentele Tinmar le includ.

Apelati Contact Center Tinmar 0319797 și vor fi trimise la tine acasă un specialist autorizat care va efectua reparaţia de urgență necesară securizării locuinţei împotriva unor viitoare pagube sau diagnosticarea defecţiunii şi revenirea ulterioară cu materiale pentru efectuarea reparaţiei, acolo unde este cazul, în următoarele situații:

a) Pentru instalațiile electrice acoperim lucrări ce apar pe circuitul electric după contorul de măsurare a energiei consumate inclusiv avarii ale siguranțelor montate în tabloul electric, lipsa energiei la prize, nefuncționarea corpurilor de iluminat, scurtcircuit în instalația de utilizare, alimentarea cu energie electrică a centralelor electrice.

b) Pentru instalațiile de gaze acoperim: defecțiuni ale senzorilor și robineților aflați pe circuitul de alimentare al aragazului sau al centralei termice și conducte de alimentare sparte sau crăpate ce provoacă scurgeri de gaze iar în cazul centralelor termice se verifică alimentarea cu gaz a acestora dar nu se intervine asupra sistemelor ce aparțin de centrala termică.

c) Pentru instalațiile sanitare și canalizare acoperim: defecțiuni ale bateriilor de chiuvetă, ale sistemelor de scurgere, conducte de alimentare sau de scurgere sparte, crăpate care provoacă infiltrații sau inundații, conducte înfundate și robineți defecți.

d) Pentru instalațiile de încălzire acoperim: defecțiuni apărute la instalația termică din locuință la calorifere și conducte, la robineții de calorifer, robineții de oprire /pornire a alimentării caloriferelor și la robineții de alimentare centrală termică, fără a interveni asupra sistemelor ce aparțin de centrala termică.

e) Pentru intervenții de urgentă de lăcătușerie acoperim situațiile în care este imposibilă intrarea în locuinţă, din cauza pierderii sau furtului cheilor, blocării încuietorilor sau altor cauze accidentale.

Ei bine asta fiind spuse ce parere aveti despre serviciile si abonamentele pe care TINMAR le ofera clientilor sai?