Pareri pozitive Magazin Online LC WAIKIKI pe lcw.com. Catalog complet si login simplu.

Era si timpul ca unul dintre cele mai apreciate magazine de haine, LC WAIKIKI, sa aiba si un magazin online.

Magazinul si catalogul online LC WAIKIKI este disponibil pe www.lcw.com/ro-RO. Aici gasiti cele mai bune oferte la hainele pentru femei, barbati, adolescenti, copii si desigur pentru bebelusi. Disponibilitatea online a magazinului LC WAIKIKI este primita de clienti cu pareri majoritar pozitive.

Pentru a putea cumpara online din magazinul LC WAIKIKI trebuie sa va faceti cont. Acest lucru nu este dificil, este intuitiv si presupune sa completati un formular in care veti trece adresa de email, parola si numarul de telefon.

Cand va înregistrati un Cont, vi se va cere sa furnizati o parola pentru a va pastra securitatea Contului. Parola contului pe care o furnizati trebuie sa fie unica s sa fie pastrata în siguranta.
magazin online lc waikiki login catalog
Contul tau LC WAIKIKI iti aduce satisfactii

De asemenea, sunteti responsabil de pastrarea confidentialitatii parolei si a oricaror activitati care apar în contul dvs. LC WAIKIKI nu va fi raspunzator fata de nicio persoana pentru orice pierdere sau deteriorare care ar putea aparea ca urmare a faptului ca nu ati reusit sa va protejati parola sau Contul.

Magazinul online LC WAIKIKI acceptă următoarele metode de plată:

1) Card de credit sau card de debit

Prin completarea detaliilor despre card în timpul plasării Comenzii, confirmați faptul că este al dvs. Cardul de credit sau de debit utilizat. Toate câmpurile indicate ca fiind obligatorii trebuie completate.

Suma aplicabilă va fi debitată imediat pe card. LC WAIKIKI își rezervă dreptul de a verifica valabilitatea cardului de credit sau de debit, statutul său de credit în raport cu valoarea Comenzii și dacă datele despre adresa Clientului sunt corecte. Pot refuza Comenzi în funcție de rezultatul acestor verificări.

În toate cazurile în care plata este efectuată online, în cazul în care se aplică taxe bancare de orice tip (transfer, schimb), acestea vor fi suportate de dumneavoastra. Pentru informații despre taxele și comisioanele bancare, sunteti rugati să menționați în prealabil banca care a emis instrumentul dumneavoastra de plată.

2) PayPal

La plata prin PayPal, LC WAIKIKI își rezervă dreptul de a verifica validitatea contului PayPal, dacă există suficiente fonduri pentru acoperirea sumei de cumpărare și validarea detaliilor adresei de facturare a cumpărătorului. Suma aplicabilă va fi debitată imediat din contul dvs. PayPal. LC WAIKIKI își rezervă dreptul de a refuza orice achiziție.

De asemenea, asigurați-vă că luați în considerare și Contractul de Utilizare a serviciilor PayPal.

3) Plata la Livrare

Plata se face în numerar către curierul care livrează pachetul care conține Produsele comandate.

4) Transfer Bancar

Plata prin transfer bancar, cunoscută și sub denumirea de transfer bancar, reprezintă o modalitate de plată a valorii Comenzii dumneavoastra către LC Waikiki.

WIKI. Înfiinţat în Franţa în anul 1985, brand-ul LC Waikiki a fost cumpărat de actuala companie LC Waikiki Mağazacılık în anul 1997.

Fiind un exemplu pentru diverse brand-uri prin colecţiile şi concepţia de retail însuşită şi ca centru al modei la preţuri accesibile, LC Waikiki şi-a continuat dezvoltarea de brand turcesc timp de 17 ani sub umbrela companiei LC Waikiki Mağazacılık.

În prezent, LC Waikiki Mağazacılık, un lanţ de magazine retail lider al industriei din Turcia îşi oferă serviciile pentru milioane de persoane prin aproape 600 de magazine LC Waikiki în 192 de oraşe şi 28 de ţări din întreaga lume. 

Începând cu vara anului 2004, LC Waikiki îşi păstrează poziţia de lider al pieţii aşa după cum se poate constata din Raportul privind Indicele de Consum al Confecţiilor „gata de purtat” din Turcia, întocmit şi publicat la fiecare şase luni de KMP.
MAI POTI CITI