Pareri CREDIT ONLINE de la BANCA TRANSILVANIA. Dobanda, comisioane si rate lunare.

Nu este o frasa, sau stire falsa. Pur si simplu "sefii" de la Banca Transilvania au hotarat ca este timpul sa acorde credite online!

In acest fel, Banca Transilvania face înca un pas spre digitalizare prin lansarea Creditului Online, destinat finantarii proiectelor personale.

Clientii Bancii Transilvania cate sunt persoane fizice pot obtine pâna la 5.000 de euro, suma echivalenta în lei, în maxim o zi de la aplicarea online pe siteul BT.

Dobânda împrumutului este fixa, iar perioada de creditare se intinde pe o perioada cuprinsa intre 1 si 5 ani.
pareri forum credit online banca transilvania

Modul si etapele pentru acordarea unui imprumut online sunt simplificate față de un credit clasic şi înseamnă aplicare pe siteul băncii şi primirea online a ofertei BT, urmate de programarea venirii la bancă pentru semnarea documentației.

Detalii despre obținerea unui Credit Online de la Banca Transilvania:

Persoana aplică pentru un Credit Online pe siteul Bancii Transilvania. Aceasta are posibilitatea să-şi creeze un spațiu personalizat în care are la dispoziție simulatorul de credite şi detalii despre statusul aplicației de credit.

Banca Transilvania va informa persoana care a aplicat – inclusiv prin intermediul unui SMS - cu privire la trimiterea ofertei, ofertă care poate fi consultată pe siteul BT, pe pagina dedicată Creditului Online, în spațiul personal.

Solicitantul se poate programa online, alegând locația şi ora dorită, pentru semnarea documentației la Banca Transilvania.

Cei care nu sunt clienți BT şi doresc să aplice pentru Creditul Online au posibilitatea de a-și deschide online un cont curent în timpul aplicării pentru cel mai nou produs al Băncii Transilvania, cont care va fi activat odată cu venirea la bancă.

Exemplu calcul imprumut online de la Banca Transilvania pentru o suma de 15.000 lei
  • DAE: 11,21%
  • Comision de analiza: 200 lei
  • Taxa AEGRM: 65,70 lei
  • Rata lunara - 317,97 lei
  • Valoarea totala de rambursat: 19.343,90 lei
  • Dobanda fixa: 9,90%

ATENTIE! Daca in prezent figurezi in Biroul de Credit, acest lucru nu inseamna neaparat ca nu mai poti lua un credit de la BT.

In acest caz, specialistii bancii vor analiza situatia ta materiala si familiala, alaturi de situatia prezentata in Biroul de Credit, pentru a determina daca esti eligibil pentru un nou credit, conform normelor si politicilor de creditare practicate de Banca Transilvania.

Urmarind si analizand reactiile din social media, referitoare la noul credit online de la BT, am observat ca cei care au primit stirea in mod pozitiv sunt clienti vechi ai bancii. Si in general sunt pareri de bun simt care apreciaza aceasta miscare indrazneata.