Oferta de Seriale NETFLIX include „The Protector” Rezumat serial turcesc original cu Cagatay Ulusoy!

Din Liban în Scoţia, din Suedia în Iordania şi din Spania în Polonia, oferta Netflix de divertisment va include mai multe tipuri de divertisment: show-uri TV, filme, producţii care nu sunt bazate pe scenarii, documentare, filme independente, show-uri de stand-up comedy şi programe pentru copii, organizate pe mai multe genuri.

Netflix, cea mai mare retea de televiziune online din lume, va lansa primul sau serial original din Turcia in 2018 pentru abonatii din intreaga lume: The Protector” .

Serialul "The Protector” urmeaza sa aiba 10 episoade inspirate de istoria si legendele otomane si turcesti, care vor explora istoria culturala a Istanbulului.

Serialul turces este produs pentru Netflix de studioul din Istanbul O3 Medya, iar Onur Guvenatam este producator executiv.

seriale turcesti pe netflix oferta 2018 2019

"The Protector” va extinde oferta larga de continut turcesc disponibil in prezent pe Netflix, incluzand seriale cu licenta precum ”Suleyman Magnificul/ Magnificent Century”, ”Dragoste Infinita/ Ezel si Lovebird”, care sunt deja urmarite de foarte multi abonati retelei online de televiziune din toata lumea.

Rezumand pe scurt, serialul „The Protector" va fi scris si produs in Turcia si va prezenta povestea unui tanar pe nume Hakan care descopera ca are puteri speciale. Çagatay Ulusoy este cunosctul actor care il va interpreta pe Hakan

Atunci cand fortele intunecate care ameninta sa distruga Istanbulul isi fac aparitia, el trebuie sa se alature unui grup de prieteni rebeli pentru a-si activa puterile si pentru a apara orasul si toata omenirea, informeaza Netflix.

În 2018, utilizatorii din întreaga lume ai platformei vor putea urmări 100 de proiecte din 16 ţări din Europa până în Orientul Mijlociu şi Africa (pentru prima oară), în 16 limbi.

Această dezvoltare a companiei Netflix dublează numărul de producţii şi investiţii din 2017 şi creează peste 35.000 de locuri de muncă.Interviu Cagatay Ulusoy Hakan din serialul "The Protector” 

Netflix va lansa producţii europene precum: şapte seriale orginale, între care si primul serial original olandez („Netherlands”), „Mortel” (Franţa), „The Wave” (Germania), „Luna Nera” (Italia), „La Casa de Papel” (sezonul 3, Spania), „The English Game” (Regatul Unit), „Turn Up Charlie” (Regatul Unit), două documentare – o docuserie franceză şi „The Staircase” (producţie franceză filmată în SUA) şi un film – „Rimetti a Noi i Nostri Debiti (Italia)”.
MAI POTI CITI