Madalina Balan Biografia reporterei Antena Stars acum prezentatoare de succes.

WIKI. Pe Madalina Balan o vedeti la TV mereu cu zâmbetul pâna la urechi, o femeie delicata si finuta, însa nu te-ai gândi cum este în realitate.

Desi poate nu pare, Madalina Balan este pasionata de lux si de masini scumpe. Îi place sa stea la volanul bolizilor de milioane de euro si sa traiasca senzatii tari.

Ei, te-ai fi gândit ca o femeie ca ea are o pasiune asa, ca pentru barbati?

Fost reporter la Antena Stars, pe Madalina Balan ati vazut-o prezentând "Cool Summer Nights" alaturi de iubitul ei coleg Adi Cristescu si pentru ca proiectul a fost unul de succes si a fost bine primit de publicul Antena Stars, cele doua vedete au continuat proiectul într-un nou forma, care s-a bucurat la randul sau de reactii pozitive din partea publicului.

wiki madalina balan biografia fara varsta

Cei doi prezentatori sunt foarte diferiti, însa Madalina Balan si Adi Cristescu au o relatie foarte buna. Atât pe micile ecrane, cât si atunci când acestea sunt oprite.

Poate un detaliu picant, poate nu, din biografia Madalinei Balan este faptul ca in 2015 ea a devenit membra PNL cu acte în regula, înscriindu- se în partidul condus de Alina Gorghiu, la filiala sectorului 1 din Bucuresti.

Madalina îsi dorea de multa vreme sa faca politica. Ma bucur ca am adus-o în rândurile noastre si sunt sigur ca va face cariera frumoasa în PNL”, declara in acea vreme fostul senator Ionut Nasleu, prietenul apropiat al acesteia si cel care a adus-o în PNL.

Madalina a ales PNL, pentru ca era partidul care-i placea cel mai mult. “Sunt un fan al presedintelui Iohannis”.

Pasiunea pentru masini luxoase si desigur pasiunea politica pentru Presedintele Iohannis, e nimic insa pe lânga ce va pregateste prezentatoarea la fiecare aparitie la televiziune.