Lu-Chan biografia artistului care l-a "batut" pe Alex Florea la Cei 4.

Alex Florea, care a obtinut un scaun în prima editie a concursului CEI 4 de la Antena 1, a fost nevoit sa îl si paraseasca în cea de-a doua, dupa un duel  muzical cu Fratele Lu-Chan, despre a carei biografie vom vorbi, primul challenger al serii la ”The Four – Cei 4”.

Și Nicoleta Nucă i-a cedat locul Alexandrei Crișan, care visa să o dueleze pe artistă de aproape patru ani.

Conform wiki-ului neoficial, biografia artistica a Fratelui Lu-Chan incepe în 2006, anul in care a avut ptrimul concert. 

Iar de atunci, spune el, nu s-a mai oprit. Lu-Chan a vrut sa fie pe scena ”The Four – Cei 4” pentru a face auzita muzica hip-hop, iar ambele melodii prezentate si compuse de el au fost apreciate de cei patru jurati ai concursului. 

biografie fratele lu-chan cei patru

Prima melodie i-a dat ocazia lui Lu-Chan sa intre la un duel pe care si l-a dorit foarte tare. ”si-ai castigat brusc un aliat, e tipul de rap pe care îl astept sa revina în muzica. Eu ma bucur ca existi, esti chiar ce trebuie!”, i-a spus Cheloo.

Publicul a decis că Lu-Chan merită să rămână la ”The Four- Cei 4”, în timp ce Alex Florea a fost eliminate.

Alex poate fi însă readus de telespectatori prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiției, iar patru dintre ei, care au obținut cele mai multe voturi, pot fi întorși direct în semifinală. 

Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carla’s Dreams vor evalua prestația sa.

Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.
MAI POTI CITI