IPOSTAZE fierbinti Cristina Pucean dansatoarea "indecent" de obraznica a lui Salam.

Cine este Cristina Pucean? Ei bine, potrivit biografiei neoficiale, Cristina Pucean este dansatoarea preferata a manelistilor.

La un moment dat numita si "dansatoarea lui Salam" Cristina Pucean are trecut in wiki-ul sau profesional si mai multe titluri de Miss.

Si nu este vorba de orice Miss... ci Miss Piranda 2011 si 2014. Wow... "Dansatoarea Europei", asa cum este alintata de manelisti, Cristina Pucean si-a surclasat concurentele si nu a avut emotii atunci cand a intrat pe scena.

A inceput sa danseze indecent de senzual si sa-si etaleze formele provocatoare cu care a dotat-o Mama Natura, astfel ca tensiunea barbatilor care se asistau la spectacol a crescut pe masura.

cancan indecent cu cristina pucean

Cristina Pucean, dansatoarea lui Florin Salam, a castigat concursul "Miss Piranda" 2014, iar premiul a constat intr-o excursie in Dubai si 4.000 de euro.

Insa putin stiu ca si in 2011 Cristina a mai castigat acest exotic concurs de frumusete si talent.

Cristina Pucean i-a obisnuit pe oameni cu show-uri indecent de provocatoare, si nu degeaba este cunoscuta si drept „dansatoarea preferata a manelistilor”. „Cea mai tare dansatoare! / Regina Europei! / Respect, sora mea! / Esti superba”, i-au scris oamenii.

De cand a debutat in lumea showbiz-ului, Cristina Pucean, dansatoarea preferata a manelistilor, s-a transformat complet.
Wiki Biografie Cristina Pucea dansatoarea lui Salam

Blonda lui Salam s-a „tunat” cam peste tot. A apelat la cei mai buni medici esteticieni si si-a pus silicoane, si-a facut rinoplastie, si-a imbunatatit dantura si si-a marit buzele. Desigur totul de "amorul artei" ☺.

Pe conturile sale de Facebook sau Instagram, Cristina Pucean adora sa isi înnebuneasca fanii postand tot felul de filmulere si imagini fierbinti în care îsi etaleaza toate atuurile care au facut-o celebra!

"Dansatoarea Europei"  rupe la sala de sport cu miscarile sale incendiare, pe ritmuri alerte si atrage sute de like-uri si aprecieri care de care mai obraznice.
cristina pucean ipostaze indecent de senzuale

Cristina Pucean este nebuna sa se filmeze si poze cand da din posteriorul bombat, cand se unduieste senzual si se admira în oglinda în timp ce "îsi da sufletul" dezlantuita pe ritmurile muzicii.
MAI POTI CITI