DRAGOSTEA infinita dintre INNA si Burak Ozcivit, o furtuna intr-un pahar cu apa. FOTO.

Un cancan monden cu parfum de credibilitate a circulat zilele acestea prin media online: INNA si BURAK OZCIVIT o poveste de iubire...

Publicatiile de scandal au speculat pe marginea faptului ca sotia lui Burak Ozcivit, Fahriye Evcen, ar fi facut o criza de gelozie cand a aflat ca sotul ei s-a apropiat de INNA la filmarile unui spot publicitar.

Totul a pornit de la faptul ca presa din din Turcia a anunțat de mai multe ori că Fahriye și Burak Ozcivit (actorul din serialul "Dragoste infinita") traversează o perioadă dificilă în căsnicie.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2017, iar nunta a fost un eveniment grandios, filmat în zece țări.

Burak a dezmințit toate zvonurile de fiecare dată și a declarat că relația cu soția sa este cât se poate de frumoasă și de solidă. 

wiki cancan inna si burak ozcivit

Presa turcă a anunțat că Fahriye Evcen a luat foc atunci când a aflat că soțul său ar urma să filmeze cu Inna, o reclama la sampon.

Ziaristii de la WowBiz au reusit sa obtina in exclusivitate declaratia Innei referitor la presupusa relati pe care ar fi dezvoltat-o cu Burak in timpul filmarilor pentru reclama la sampon.

Artista a delcarat: "Burak este oficial primul meu “profesor” de limba turca! Mi-a facut placere sa lucram impreuna. A fost foarte tare si ne-am super distrat pe set.Turcia este tara in care publicul m-a primit mereu cu bratele deschise si sunt super emotionata pentru acest proiect. Abia astept sa va aratam ce a iesit".

Se zvoneste ca actorul ar fi încasat pentru aceasta reclama la sampon peste un milion de dolari, însa onorariul cântaretei noastre este înca tinut la secret. 

Dupa  scandalul de pomina din Turcia, Inna îsi va continua concertele si turneele prin lume, iar Burak Ozcivit va reveni la filmarile pentru comedia “Fratele meu 2”, dar si pentru pelicula de actiune “Suflet de sacrificiu”.  
MAI POTI CITI