CALINA Roman biografie. Maturizarea unei fete de vedeta.

Wiki. Calina Roman (data nasterii 17 mai 1999) este fata Catincai Roman. 

Calina este fata Catincai Roman si a dansatorului Petre Dumitrescu, fost component al trupei masculine al lui Cornel Pasat. Petre si Catinca s-au desparttit pe cand fetita lor avea doar 8 luni.

Catinca Roman, mama Calinei nu este fiica lui Petre Roman, asa cum ati fi tentati sa credeti. Catinca este fata pe care Mioara Roman  a avut-o cu primul sot, Iosif Zilahy. Asadar Oana Roman si Catinca sunt surori vitrege.

Dar sa trecem sa rasfoim micuta biografie a Calinei Roman.

Pentru că se trage dintr-o familie de renume, bunicul ei fiind fostul premier al României, Petre Roman, Calina nu avea cum să treacă neobservată.
biografia calina roman cv de tanara vedeta maturizata

Mama ei, creatoare de modă, a luat-o cu ea la toate prezentările, iar mătușa, mondena Oana Roman, a introdus-o în high-life-ul dâmbovițean.
Fata Catincai Roman s-a maturizat de când aceasta a crescut si s-a "izbit" de anumite lucruri in viata.

Aceasta a povestit într-o emisiune TV cum a fost acest proces de maturizare pentru ea si cum i-a facut fata, dar si despre relatia pe care aceasta o are cu mama sa, Catinca Roman.

Despre mama sa, Calina spune ca încercat sa ii fie prietena, dar ea nu prea o lasa. Si i-a parut rau. Acum insa a devenit cea mai buna prietena a ei.

Calina a constientizat ca unele alegeri din viata sa au fost eronate.

Astfel, fata Catincai Roman spune ca a început sa iase într-un cerc de oameni care nu era tocmai ok, si de acolo au intervenit toate tentatiile.

A început sa iasa prin Herastrau în foisor cu toti prietenii ei. Dupa aceea, au intervenit cluburile, era pur si simplu disperata sa o vada toata lumea, sa creasca, sa iasa in diverse cercuri cu pretentii.

Insa la un moment dat si-a dat seama ca nu acesta este drumul de urmat. Acum Calina doreste sa faca lucruri marete în viata ei de adult.

Referitor la viata sentimentala, Calina, fata Catincai Roman, a spus într-o emisiune TV ca, de ceva timp, locuieste singura.

Pe lânga lucrurile uzuale pe care le face, aceasta se gândeste si la o posibila relatie cu un baiat, care sa se plieze dupa gusturile sale.

Calina spune ca viitorul sau iubit trebuie să fie frumos, să aibă o situație cât de cât normală, să nu fie nici prea mare, nici prea scund. Ca vârstă, mereu i-au plăcut băieții mai mari. 24 de ani, cam așa. Și să se poarte frumos cu ea.
Calina Roman  s-a iubit, timp de câteva luni, în secret, cu celebrul baiat de oras Bogdan Nemteanu, poreclit “Bi”.

Acel "BI" care a bifat nume de femei celebre  cea ma i cunoscuta fiind DIANA MUNTEANU prezentatoarea emisiunii "PROETENII TAI".

"BI" a parasit-o pe CALINA si s-a intors la DIANA MUNTEANU pentru ca in final sa o paraseasca inca o data pe DIANA. Iar acum se iubeste cu o alta domnita de oras.

Apoi Calina Roman a fost implicată recent într-un scandal amoros alături de Ștefan Manolache, alias "Prințișorul Taximetriștilor".

Acesta a declarat că nu are o relație cu Calina, însă Catinca Roman a susținut că tânărul a vrut doar să profite de celebritatea fiicei sale.

Calina Roman s-a pozat recent pentru contul de Instagram îmbrăcată în rochie și, având dresuri, și-a lăsat la vedere picioarele foarte subțiri, iar imaginile par a fi cel puțin îngrijorătoare. 

Calina Roman e atât de slabă încât pare aproape de anorexie, ceea ce nu este deloc bine.

Calina a mărturisit că este pasionată de modă şi a recunoscut că are o problemă gravă, aceea că gândeşte foarte mult.

Calina Roman a declarat că nu le înţelege pe femeile care care merg în Centrul Vechi pe tocuri.

Calina are însă şi o frustrare, aceea că este scundă!
MAI POTI CITI