Biografie VIVIANA SPOSUB noua prezentatoare Meteo in locul Iulianei Pepene.

Vezi care este biografia  VIVIANA SPOSUB și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are  VIVIANA SPOSUB și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu  VIVIANA SPOSUB le găsiți pe pagina ei de Instagram @viviana.sposub

Cum Iuliana Pepene, a trecut la stirile matinale de weekend alaturi de Daniel Osmanovici, locul liber lăsat de ea a fost ocupat de catre Viviana Sposub, o moldoveancă talentata si frumoasa.

Din CV-ul energicei Viviana Sposub aflam ca noua prezentatoare Meteo de la Observator este absolventã Intact Media Academy, acolo unde s-a remarcat prin seriozitate si determinare, obținând examenul final cu nota 10.

In prezent  Viviana Sposub este studenta la Facultatea de Comunicare si Relații Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative.

Din biografia Viviana Sposub  mai aflam ca aceasta este absolventă a Liceului de Artă "Ştefan Luchian" din Botoşani şi timp de 12 ani a studiat muzica.

Biografia  Viviana Sposub Wiki de Prezentatoare Meteo
Instagram Viviana Sposub

Pentru că a cântat de când era mică şi mereu a fost în faţa camerelor de luat vederi, a apărut pasiunea mea pentru televiziune şi jurnalism. 


Viviana Sposub a venit în Bucureşti pentru a-si continua studiile, iar între timp, a urmat cursurile Academiei de Televiziune Intact Media Academy, care i-a deschis drumul spre o cariera in televiziune.

Viviana Sposub este mai mult decat încântată să pornească în această nouă etapă a carierei sale, iar telespectatorii Antena 1 o vor putea urmări în cadrul rubricii meteo, alături de Mihai Jurca și Andreea Gherasim. 
Viviana Sposub Wiki Biografic Meteo Antena 1

,,Deja simt că fac parte din familia Antena 1! Pentru prima mea apariție live am avut emoții copleșitoare, dar am fost impresionată de faptul că toți colegii mei mi-au fost alături și m-au susținut.

Încerc să mă adaptez cu viața de televiziune, cu programul, cu emoțiile și munca asiduă, dar simt că îmi place atât de mult ceea ce fac, încât sunt dispusă să mă dedic întru totul și să fac sacrificii.

Am renunțat și la părul lung pentru noul job! Sunt tânără și încă la început de drum, dar cu toată echipa alături, cu multă muncă și cu farmecul de moldoveancă, voi reuși să fac în continuare treaba bună și să le aduc telespectatorilor cele mai proaspete vești despre vreme.”

Nostalgicilor, le reamintim ca pe Iuliana Pepene o puteti vedea de acum inainte doar in weekend la stirile matinale.
MAI POTI CITI