BIOGRAFIE CATALINA PORUMBEL. Unde este DANA CHERA.


Dana Chera, ex-Grecu este insarcinata cu actualul sot, un medic stomatologic din Pitiesti, astfel incat emisiunea ADEVARURI ASCUNSE va fi prezentata pe viitor de CATALINA PORUMBEL

Dana Chera s-a recasatorit la doar o luna dupa divortul de Bogdan Grecu.

Despre biografia Catalinei Porumbel vom incerca sa vorbim in randurile urmatoare, insa am observat ca informatiile publice sunt ca si inexistente! Ceea ce pentru o vedeta TV este un lucru putin ciudat!

Nu stim data la care s-a nascut Catalina Porumbel, ce studii are. Foarte straniu ca nu gasim online nici cel mai mic indiciu care sa ne ajute sa facem un wiki Catalina Porumbel.

Stim doar ca Porumbel si-a facut apritia in lumea televiziunilor de stiri la postul Realitatea TV ca si reporter.
catalina porumbel biografie wiki bine ascuns

Apoi a plecat la RTV-ul lui Sebastian Ghita, dupa faimoasa ruptura, si de aici a ajuns la Antena 3 unde a prezentat stirile de la ora 16 si apoi emisiunea ”Editia de weekend”.

Catalina Porumbel si sotul acesteia, Laurentiu Voicu, si-au unit destinele sambata 27 august 2016.

La momentul casatoriei Catalina si Laurentiu Voicu aveau impreuna o fetita. Nasii cuplului au fost colega sa Oana Zamfir ex Stancu impreuna cu sotul sau, senatorul PNL Daniel Zamfir.

Catalina Porumbel, va continua alaturi de Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici.

"Adevaruri ascunse", de la Antena 3, este o emisiune care aduce viitorul în prezent.

Paranormalul din emisiunea ADEVARURI ASCUNSE prinde la publicul comercial, lucru dovedit de cifrele de audienta.

Adevaruri ascunse este un talk-show saptamanal în care invitati sunt numerologul Mihai Voropchievici si bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Cei doi invitați, specialiști în științe ezoterice și futurologie, abordeaza teme care preocupă opinia publică, oferind o altă interpretare asupra realității decât cea imediată sau cunoscută.

Cu ajutorul numerologiei și al științelor astrale, sunt căutate explicații pentru evenimente și întâmplări din actualitate și se fac previziuni.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la Cosmeticele MELKIOR, intrati aici.

Comentarii

  1. Va plac "Fake news"? Catalina Porumbel si Laurentiu Voicu au doua fetite, doua printese minunate. Ati face bine sa va documentati bine atunci cand difuzati stiri in lumea virtuala. Daca nu, cautati sa faceti ceva conforme cu capacitatile limitate pe care le "posedati".

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Am dat întâmplător peste comentarii.Nu contează aspectele personale.Viata privata trebuie sa rămână așa.Pentru cei cu pofta de bârfe exista site-uri de joasa factura numai bune pentru ei.Profesionalismul contează indiferent de locul în care muncești.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.