A MURIT Nicolae Mischie. Biografia Fostului Presedinte al CJ Gorj!

WIKI indoliat! Nicolae Mischie a decedat duminica, în jurul orei 15,00 la Spitalul Elias, din Bucuresti. Familia acestuia a declarat ca moartea s-a produs în urma unei infectii severe.

Nicolae Mischie a fost parlamentar  PSD si presedinte al Consiliului Judetean Gorj si primul care a fost denumit "baron" local.

BIOGRAFIE Nicolae Mischie

Nicolae Mischie s-a nascut pe 2 martie 1945 în satul Godinesti, din judetul Gorj, fiind fiul lui Alexandru si al Mariei Mischie. Este cel mai mic dintre cei 15 frati.

A absolvit scoala generala în comuna natala si a urmat cursurile Scolii Pedagogice din Bucuresti, în perioada 1959-1965. El avea doi copii, Alexandru, care este medic în Franta, si Ioana, regizoare.
biografia nicolae mischie poze rare

Pe 30 iulie 2015, Nicolae Mischie a fost adus cu un elicopter SMURD de la Spitalul Judetean din Târgu-Jiu la o unitate medicala din Capitala, dupa ce ar fi suferit un accident vascular cerebral.

El avea o pedeapsa de patru ani de închisoare, fiind condamnat în martie 2013, de instanta suprema, pentru luare de mita si trafic de influenta.

Nicolae Mischie a fost anchetat si trimis în judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie pentru ca, în calitate de presedinte al Consiliului Judetean Gorj, i-ar fi cerut omului de afaceri Clement Mocanu sa îi renoveze vila din Târgu Jiu, mostenita de la o matusa, în schimbul facilitarii accesului acestuia la o serie de contracte cu unitatile din minerit si energie.

Nicolae Mischie, în vârsta de 73 de ani, a fost presedinte al Consiliului Judetean Gorj între anii 1996 si 2004, perioada în care a condus si filiala judeteana a PSD.

Anterior, Nicolae Mischie a fost deputat de Gorj, în anul 2008 încercând, fara succes, sa candideze pentru un nou mandat în Colegiul 6 din Târgu Jiu, colegiu câstigat apoi de Victor Ponta.

WIKI. Alexandru Mischie, fiul lui Nicolae Mischie, a postat un mesaj pe Facebook despre pierderea suferită prin stingerea din viaţă a tatălui său.

Alexandru Mischie are 39 de ani şi este coordonatorul activităţii de cardiologie intervenţională şi al unităţii de terapie intensivă coronariană de la Spitalul Montlucon, din Franţa, şi ocupă, totodată, funcţia de preşedinte al grupului de lucru în cardiologie al International Society for Telemedicine and eHealth, societate cu peste 90 de filiale naţionale în toată lumea.

Alexandru Mischie a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie «Carol Davila» din Bucureşti.

Alexandru Mischie s-a specializat şi supraspecializat la mai multe universităţi din Franţa. În urmă cu cinci ani a emigrat în Hexagon, dezamăgit de sistemul de sănătate din România.
MAI POTI CITI