WIKI INFRATIT ANDREI DINESCU si TARAFUL DE HAIDOUKS aka CALIU, GAGII SI ROMII , MODERN VERSUS MUZICA LAUTAREASCA VECHE

Ati auzit cu siguranta de TARAFUL DIN CLEJANI satul de unde se trag  IONITA SI VIORICA din CLEJANI precum si ai lor copii FULGI si MARGHERITA aka MARGA aka MARGARETA. Faima trupei CLEJANILOR a trecut de mult granitele tarii.

CLEJANII s-au laudat pe la televizuni cat de mult a apreciat JOHNNIE DEEP casatorit la acea vreme cu splendida frantuzoaica VANESSA PARADIS muzica TARAFULUI DIN CLEJANI.

Dar faima TARAFULUI o dau membrii acestei trupe nu doar solistii VIORICA SI IONITA plus  fermecatoarea  promovata MARGHERITA.

Unul din membrii TARAFULUI de la CLEJANI a parasit formatia si si-a infiintat propria trupa numita TARAFUL DE HAIDOUKS.

Cel de care va spun ca a parasit trupa CLEJANILOR  EL este  cel apreciat si iubit de JOHNNIE DEEP faimosul actor care a fost in vizita pe la noi recent chiar dupa divortul cu scandal si batai de frumoasa AMBER HEARD.
biografia andrei dinescu varsta muzicii de fuziune

JOHNNIE DEEP a fost impresionat pana la lacrimi de GENIUL celui numit "CALIU" adica cel ce a facut parte din TARAFUL DE LA CLEJANI.

"CALIU" asa ii spun toti ultimului MOHICAN al muzicii lautaresti vechi adica MUZICA TIGANEASCA adevarata cea care te emotioneaza si te face sa vibrezi.

Socrii lui JOHNNIE DEEP parintii sotiei de atunci VANESSA PARADIS au plans cand l-au ascultat pe "CALIU".

Cine face parte din trupa TARAFUL DE HAIDOUKS trupa infiinta de "CALIU" dupa ce a plecat din trupa TARAFUL DE LA CLEJANI?

In primul rand genialul CALIU pe numele din buletin GHEORGHE ANGHEL. Apoi mai fac parte din TARAFUL DE HAIDOUKS urmatorii:
  • ROBERT ANGHEL care canta impreuna cu "CALIU" aka GHEORGHE ANGHEL la VIOARA.
  • MARIUS MANOLACHE canta la ACORDEON.
  • VIORICA RUDEASA este SOLISTA TARAFULUI.
  • SILE NEACSU canta la CONTRABAS.

CALIU aka GHEORGHE ANGHEL l-a impresionat atat de mult pe JOHNNIE DEP incat acesta a simtiti nevoia sa ii faca mai multe cadouri.
Dintre acestea dragi ii sunt lui CALIU un joben, si un sacoupe care muzicianul l-a pastrata cu drag.

Vorba ceea  "DAU CAMASA DE PE MINE" si acesta este gestul suprem prin care cineva isi poate arata atasamentul si admiratia fata de un ADEVARAT MUZICIAN.

Acum cateva zile TARAFUL DE HAIDOUKS a lansat melodia "RUSTEM". Ce insemna RUSTEM? Este o prelucrare dupa o piesa mai veche iar numele acesta vine de la un dans oltenesc vechi destinat exclusiv barbatilor.

Cine credeti ca promoveaza muzica aceasta lautareasca ? Este fiul inteligent si fin un pic rebel al indragitului poet MIRCEA DINESCU.

MIRCEA DINESCU si superba si rafinata lui sotie sunt mandri de cei doi copii o fata ce este actrita si baiatul ANDREI DINESCU.

ANDREI DINESCU este cunoscut ca un infocat rocker are propria trupa de muzica in concluzie este impatimit de MUZICA. A starnit uimirea unora atunci cand s-a declarat mandru de a sta alaturi de LAUTARI SI MANELISTI.

ANDREI DINESCU s-a decis sa promoveze nu doar MUZICA dar si TRADITIILE ROMILOR si a declarata ca este fascinat de acesti oameni care au muzica in sange.

Poti sa spui orice despre ROMI/TIGANI cum ne-am obisnuit sa le spunem noi romanii. Iar pentru ei romii /tiganii  noi ROMANII suntem GAGII.

ANDREI DINESCU vrea sa promoveze intalnirea pe plan muzical al GAGIILOR CU ROMII.

ANDREI DINESCU a mers mai departe cu dragostea si admirataia pentru romi pentru cultaura , muzica si traditiile acestora incat s-a inscris la facultate sa studieze LIMBA ROMANI.

Este student in primul an si spera din tot sufletul sa vina acea zi in care sa poata vorbi cu lejeritate precum un ROM.

ANDREI DINESCU a infiintat propriul STUDIOU DE MUZICA pe care l-a pus la dispozitia acestei trupe al carei producator muzical este.

"AM FACUT UN STUDIOU BUN CARE POATE SA II PREIA, SA LE PUNA IN EVIDENTA VALOAREA. IN LUMEA MUZICALA LAUTAREASCALIPSESC CATEVA ELEMENTECARE EXISTA IN LUMEA DE GAGII CUM AR FI INGINERUL DE SUNET. EU VREAU SA ADUC PLUS VALOARE DIN LUMEA PE CARE AM ACCESAT-O EU , CUM AR FI INGINERUL DE SUNET CA SA PUN IN VALOAREA LUMEA ESTETICA SI MUZICA BALCANICA. IDEEA ESTE SA AJUTE LUMEA ASTA A LAUTARILOR." - ANDREI DINESCU.

TARAFUL DE HAIDOUKS a cantat peste tot in strainatate si a dus faima ROMANIEI. Au cantat la festivaluri de jazz, la petreceri private, la concerte si in cluburi.

TARAFUL DE HAIDOUKS are si un impresar si manger in persona domnisoarei LARISA PERDE.

Ce spune domnisoara manager? MUZICA TARAFULUI DE HAIDOUKS este o muzica care prinde la public. De la intelectuali rafinati la oameni obisnuiti .

wiki taraf de haidouksOamenii acestia din TARAFUL DE HAIDOUKS au plecat din satul CLEJANI direct pe scenele din strainatate. Ei practic nu au avut cand sa cante in tara.

E momentul sa fie cunoscuti apreciati si promovati si aici in tara lor.

Au impresionat prin geniul lor muzical au concertat in JAPONIA in AMERICA  in toate colturile lumii.

STRAINATATEA i-a  apreciat i-a aplaudat si le-a aratat ca sunt IUBITI. SUNT un GRUP EXOTIC.

ANDREI DINESCU ii sprijina . TARAFUL DE HAIDOUKS pregateste un album ce se numeste "ULTIMA GENERATIE DE LAUTARI AUTENTICI".

Acest album va fi UNUL DE TIP HERITAGE adica MOSTENIRE. Chiar putem spune un ALBUM MUZEU care sa ramana generatiilor viitoare.

Pe canalul de YOUTUBE  lumea vizualizeaza videoclipurile si melodiile TARAFULUI DE HAIDOUKS care aduna zi de zi 1000 de vizualizari.

In videoclipul piesi RUSTEM cei de la TARAFUL DE HAIDOUKS au avut si invitati cum ar fi  SIMEONOV la clarinet, ADRIAN PAKISTAN la clape si IONUT RAGALIE la acordeon.

ANDREI DINESCU este fascinat de ARTISTUL CALIU si spune " ATUNCI CAND SE APUCA DE CANTAT CALIU EU FUR TOT CE POT".

Fiul lui MIRCEA DINESCU canta la vioara de la patru ani. FAIMOSUL lui tata l-a dus sa ia lectii tocmai la  URIASUL GENIALUL ION VOICU tatal lui MADALIN VOICU.

ANDREI stie sa cante la mai multe instrumente. Putini stiu ca TARAFUL DE LA CLEJANI a avut un lider belgian pe nume STEPHANE KARO. Atunci cand STEPHANE KARO a murit, CALIU a suferit dar mai apoi a deschis o noua fila de viata.

S-a implicat  in viata TARAFULUI DE LA CLEJANI pana ce a parasit trupa si si-a infiintat propriul  taraf.

GHEORGHE ANGHEL aka CALIU este  multumit cu ce i-a oferit vita pana acum. Are o familie frumoasa si recent si-a aniversat cei 58 de ani.

L-au sarbatorit familia prietenii colegii din taraf. Una dintre fetele lui CALIU stabilita la NEW YORK i-a trimis cu drag tatalui un costum GIANI VERSACE cadou care l-a bucurat mult si l-a emotionat pe CALIU.

Acest nou proiect cu ALBUL HERITAGE este asteptat cu interes. Romanii trebuie sa cunoasca aceasta MUZICA LAUTAREASCA VECHE. Pentru VALOAREA sa.

Indiferent de ce gen de muzica asculti nu este posibil sa nu te emotioneze  MUZICA LAUTAREASCA VECHE.

Si daca aveti posibilitatea mergeti sa ascultati concertele TARAFULUI DE HAIDOUKS.

Nu este frumoasa intalnirea asta prin muzica a ROMILOR cu GAGII? ANGHEL GHEORGHE aka CALIU i-a cooptat pe unii din colegii de la TARAFUL CALIU si acum canta cu toti in TARAFUL DE HAIDOUKS.

Muzica lautareasca  va fi imbunatatita cu  SUNETE MODERNE. Magia stramoseasca a muzicii lautaresti intalneste modernismul  sunete noi.VECHIUL si NOUL intr-o marea magie - MUZICA cea care hraneste SUFLETELE.

Ascultati MUZICA de toate genurile. Si sa nu uitam ce ne lasa stramosii de la folclor la muzica lautareasca.

Notati in agenda voastra dragilor si dragelor urmatorul concert al TARAFULUI de HAIDOUKS.

CALIU aka GHEORGHE ANGHEL  este inima TARAFULUI DE HAIDOUKS este ULTIMUL  MOHICAN alaturi de colegii sai.

ULTIMII MOHICANI AI MUZICII LAUTARESTI AUTENTICE ne lasa mostenire un ALBUM MOSTENIRE un ALBUM MUZEU.

In curand se va lansa acest album. Felicitari TARAFULUI DE HAIDOUKS si lui ANDREI DINESCU producatorul acestui TARAF.

ANDREI DINESCU s-a infratiti in muzica si simturi cu MUZICA LAUTAREASCA. Si da, un  ROCKER REBEL poate iubi acest gen de  muzica.

Oricat ar parea de ciudat  doar unul este limbajul MUZICII. Mai greu este sa  canti sa simti sa aduci emotii si vibratie.
MAI POTI CITI